Een glasvezel converter wordt gebruikt om een dubbele glasvezelkabel op aan te sluiten. Aan beide kanten van de glasvezelkabel is er een glasvezel converter nodig om de netwerkverbinding via de glasvezelkabel te laten lopen. De converter kan je aansluiten op computers, routers, en meer door middel van een UTP of FTP kabel.

Een normale netwerkkabel kan maar een afstand van 100 meter overbruggen terwijl een glasvezel kabel gemakkelijk meerdere kilometers kan afleggen. Een bijkomende functie van het apparaat is om een melding te sturen naar de aangesloten apparatuur wanneer er signaal of verbindingsproblemen optreden zodat dataverlies voorkomen kan worden.

Glasvezel converter kopen

Bij ons kan je een glasvezel converter aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs. Met een ruim assortiment zit er iets tussen voor iedere situatie. Verder bieden wij ook SFP modules aan die nodig zijn als verbindingsstuk. Er zijn veel verschillende soorten SFP modules verkrijgbaar met andere snelheden, aansluitingen en afstanden.

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de telecom en data industrie. Onze werknemers zijn experts in hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring. De focus ligt op het aanbieden van producten van hoge kwaliteit waarbij de klant koning is. Wij staan klaar om persoonlijk advies te geven en hebben een unieke service waarmee we klaar staan voor jou.

Vragen over de glasvezel converter

Als je meer informatie zoekt of vragen hebt over de glasvezel converter dan kan je ons contacteren. Wij zijn bereikbaar via de mail of je kan telefonisch contact opnemen. Onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Wij streven er naar om zo snel mogelijk antwoord te geven.

Verder is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen op de website zodat je een beter idee krijgt wat de kosten zijn die je kan verwachten. Daarnaast kan je ook gewoon even langskomen bij ons pand in Capelle aan den IJssel.