Uw bedrijfspand zal weer stralen nadat de medewerkers van SVP Schoonmaak langs zijn geweest. SVP is een professioneel schoonmaakbedrijf Vlaardingen. Met meer dan 150 medewerkers staat er altijd iemand voor u klaar.

SVP schoonmaak is werkzaam in verschillende gebieden. Als schoonmaakbedrijf in Vlaardingen onderhouden wij panden in alle sectoren.

Kantoorpanden

Dagelijks werken er mensen in een kantoorpanden, eten achter hun computer en maken gebruik van het toilet. Een hygiënische omgeving zorgt ervoor dat het ziekteverzuim omlaag gaat. Daarnaast is het voor mensen een stuk prettiger om in een schoon kantoor te werken dan in een vieze omgeving.

Zorginstellingen

In een zorginstelling is hygiëne uitermate belangrijk. Het laatste wat u wil is dat bacteriën en virussen zich verspreiden. Het specialistenteam is op de hoogte van alle veiligheidsinstructies en procedures voordat zij een zorginstelling onder handen nemen.

Wooncomplexen

Een schone leefomgeving zorgt voor meer rust bij mensen. Voor gemeenschappelijke ruimten neemt meestal niemand de verantwoordelijkheid. Daarom schakelt u SVP Schoonmaakbedrijf Vlaardingen in. Zo blijft heel Vlaardingen opgeruimd en netjes.

Haven & Industrie

Alle medewerkers van SVP Schoonmaak zijn in het bezit van een VCA-diploma. Daarbij hebben sommige medewerkers aanvullende diploma’s als een heftruckcertificaat of hoogwerker certificaat. Dit is bij het schoonmaken van grote gebouwen of havensteigers ideaal.

Automotive

In de showroom staan de meest prachtige modellen. Blinkende auto’s die verkocht moeten worden. SVP Schoonmaak zorgt ervoor dat uw showroom net zo mooi straalt als de voertuigen die erin staan.

Onderwijs

Kinderen.. Ze blijven leuk maar weten er af en toe ook een enorme bende van te maken. Als zij op televisie zien dat er in de schoolkantine plakken worst met mosterd naar het plafond worden gegooid, proberen zij dat graag zelf uit. Ook dienen de sanitaire voorzieningen goed onderhouden te worden wanneer er een paar honderd studenten dagelijks naar het toilet gaan

Als ervaren schoonmaakbedrijf Vlaardingen is SVP Schoonmaak op alle markten thuis. Voor meer informatie neemt u contact op met de medewerkers van SVP.