Een glasvezel patchpaneel is een hardware eenheid dat wordt gebruikt om een glasvezelkabel te beëindigen. Er is een verzameling van poortlocaties beschikbaar waar de vezels op aangesloten kunnen worden.

Het voordeel van een glasvezel patchpaneel is dat het een beter kabelbeheer oplevert. Daardoor heb je een overzichtelijkere kabel netwerk. Om de glasvezelkabels netjes af te werken wordt het aangeraden om een glasvezellade aan te schaffen. Deze lade is uitschuifbaar waardoor je het netjes kan opbergen, maar er ook eenvoudig bij kan als het nodig is.

Glasvezel patch paneel kopen

Bij ons kan je een glasvezel patchpaneel kopen. Deze zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de elektrotechnische industrie en zijn gespecialiseerd in IT producten. Het is voor ons belangrijk om bereikbaarheid, snelheid, klantgerichtheid en flexibiliteit aan te bieden aan de klant.

Daarom staan onze experts met verstand van zaken altijd klaar voor je om advies en ondersteuning te bieden. Wanneer je een product bij ons besteld voor 16:00 is het morgen al in huis. Dit is perfect als je snel nieuwe telecom, data, gereedschappen, data of glasvezel nodig hebt.

Contact opnemen over glasvezel patchpaneel

Als je vragen hebt over een glasvezel patchpaneel dan kan je ons contacteren. Wij staan voor je klaar en beantwoorden graag jou vragen. Je kan er voor kiezen om telefonisch contact op te nemen of een mailtje te sturen naar ons. Verder kan je op de website ook het contact formulier invullen. Al onze contact gegevens zijn beschikbaar op de website.

Voor vragen over de prijzen van onze producten kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan krijg je een beter idee over de kosten van de producten. Verder is het mogelijk om bij ons langs te komen. Ons pand is gevestigd in Capelle aan den IJssel in het industriegebied vlakbij afslag 16 Prins Alexander.