Tuinmeubelen zijn er niet alleen om op te zitten en om de functionele aspecten, maar ze zorgen ook  voor een mooi beeld wanneer je naar je tuin kijkt. Daarom is het belangrijk dat je wel de juiste meubelen uitzoekt die zowel functioneel zijn als mooi. Wil je graag wat meer kleur in je tuin door middel van tuinmeubelen? Dan kan je nu bij ons de Fermob stoelen aanschaffen. Deze zijn in alle kleuren te bestellen en er is overigens ook een breed assortiment qua stoelen. Wil je liever een complete set aanschaffen? Ook dat is mogelijk bij ons in de webshop. Je kan Fermob stoelen uitkiezen en dan komen er meteen combinaties met tafels of krukjes tevoorschijn.

Waar komt Fermob vandaan

Het merk Fermob is eigenlijk een Frans merk en wordt dan ook geïmporteerd vanuit Frankrijk. De bedenker van dit merk heeft een grote doelgroep weten te bereiken door de vele vrolijke kleuren waarin het assortiment te verkrijgen is. Bijna alle producten kan je in 24 verschillende kleuren krijgen. Maar naast de Fermob stoelen, hebben wij ook de enige echte bear  chair. Dit is de relaxstoel van de zomer van 2019. Wil jij een van onze stoelen graag eerst uit komen testen? Bezoek dan onze winkel. Hier staan alle stoelen tot je  beschikking en kan je ze ook uitgebreid uittesten.

 

Ons overige assortiment

Naast tuinmeubilair kan je bij ons in de webshop of in de winkel nog veel meer producten, zoals tuingereedschap op planten. Het gereedschap dat wij verkopen, is van erg hoge kwaliteit en kan je wel 10 jaar je werk mee doen. Mocht het voorkomen dat dit niet het geval is, dan kan je dit altijd aangeven bij onze klantenservice en kan je ze gratis komen omruilen. Natuurlijk geldt dit alleen wanneer er normaal wordt omgegaan met het gereedschap.