Als werkgever moet je veel rekening houden met wetten en regels. Zo ook aan de wet dat je een veilige omgeving moet creëren voor je werknemers. Je zal ervoor moeten zorgen dat zij de juiste middelen tot hun beschikking hebben als het gaat om veiligheid. Wanneer je een bedrijf heeft waar veel geluiden zijn continue en waar er een grote kans is dat werknemers gehoorbeschadiging oplopen, dan zal je toch echt bescherming moeten bieden hiervoor. Dit kan door middel van otoplastieken. Dit zijn voornamelijk kleine oordopjes die zich bevinden in het oor en bevestigd zitten aan een touwtje. Deze zijn ook verkrijgbaar met een bakje, waar ze veilig opgeborgen kunnen worden tot ze weer nodig zijn.

Wat heeft er invloed op otoplastieken

Gehoorbescherming is erg uniek en dient daarom ook op maat gemaakt te worden. Er zijn namelijk verschillende factoren die invloed hebben op welk soort bescherming je nodig hebt. Hoe oud je bijvoorbeeld bent en welk soort werk je doet. Daarnaast is ook elk oor anders en is het beter om de pasvorm op maat te maken. Wil jij je werknemers zo goed mogelijk beschermen? Neem dan contact op met ons. Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw werknemers de veiligheidsmiddelen krijgen die zij nodig hebben en verdienen.

 

Hoe je een afspraak maakt met ons

Door middel van ons online systeem, kan je een afspraak maken met een van onze medewerkers voor het aanmeten van otoplastieken. Maar als werkgever heb je twee opties. Je kan kiezen voor een aanmeting bij een van onze servicepunten of voor een aanmeting op locatie. Dit laatste is erg efficiënt voor elke organisatie. Je kan je tijd namelijk veel nuttiger indelen en daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over het vervoer naar een servicepunt. Mocht je dit toch geen probleem vinden, dan kan je altijd terecht bij een van onze punten. Kijk voor de dichtstbijzijnde punt op onze website!