Afvallen is erg lastig. Er zijn zo veel verschillende manieren om af te vallen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke manier past nou het best bij jou? Heb je al veel verschillende diëten geprobeerd maar lukt het maar niet om die ongewenste kilo’s kwijt te raken? Al die speciale diëten heb je niet meer nodig, het belangrijkste bij afvallen is toch echt jouw state of mind. Je moet echt toegewijd zijn aan het afvallen en doorzetten. Het moeilijkste is natuurlijk om het vol te blijven houden, daarom zijn er hier een paar tips die jou hierbij helpen.

motiveer jezelf

Dit klinkt natuurlijk wel heel erg lastig maar afvallen lukt gewoon niet zolang je niet gemotiveerd bent. Je kunt wel een personal trainer inhuren maar wanneer je gewoon op dezelfde manier blijft eten zoals je nu doet zullen die kilo’s er gewoon weer aanvliegen wanneer je stopt met sporten. Sporten is natuurlijk wel erg goed voor je gezondheid maar om af te vallen zul je toch echt op je eten moeten letten. Motiveer jezelf daarom in plaats van steeds maar hulp van anderen in te schakelen. Je kunt jezelf goed motiveren door doelen op te stellen en hiernaar te streven. Hang foto’s van voorbeelden van jou op zodat je jezelf steeds blijft herinneren aan hoe jij er uit wil zien. Werk naar je doelen en verander gewoon je manier van denken. Denk niet dat je het niet kunt want dan blijf je doorgaan met emotie-eten. Zeg tegen jezelf dat je het kunt, doe dit desnoods hardop in de spiegel maar motiveer jezelf en ga er gewoon voor.

Een goed begin is het halve werk

Dit is echt zo. Wanneer je eenmaal een aantal kilo’s kwijt bent raak je een stuk gemotiveerder om door te blijven gaan en het vol te blijven houden om gezond bezig te zijn en dan zul je ook niet snel die kilo’s weer terug aankomen. Een gemakkelijke manier om af te vallen is door te beginnen met Yokebe. Yokebe zijn lekker shakes waar je echt verzadigd van raakt. Met Yokebe heb je geen honger meer en zul je dus genoeg hebben aan alleen de shakes. De shakes zijn erg lekker en helpen heel erg goed. Na een paar weken de shakes van Yokebe te hebben gebruikt zul je misschien wel je streefgewicht al gehaald hebben of bijna. Maar wanneer je eenmaal wat ongewenste kilo’s hebt verloren dankzij Yokebe zul je lekkerder in je vel zitten en dan wil je natuurlijk niet meer teruggaan naar hoe je voorheen was. Begin je afvalrace met Yokebe, je kunt het nu zelfs in de uitverkoop vinden, dan val je pas echt gemakkelijk en goedkoop af.

Overige tips bij het afvallen

Nadat je heel wat kilo’s bent kwijtgeraakt met Yokebe en weer gewoon wil gaan eten is het gewoon belangrijk dat je jezelf blijft motiveren en dat je gaat letten op de calorieën. Je kunt desnoods een boekje bijhouden waarin je alles opschrijft dat je eet met het aantal calorieën erbij. Dan kun je goed bijhouden hoeveel calorieën je binnenkrijgt en zul je niet meer dan het maximum aanbevolen aantal calorieën per dag innemen.