U bent natuurlijk graag in een woning die in een goede staat verkeerd. Om zeker te zijn dat deze ook in een goede staat verkeert, kunt u bij ons een Bouwtechnische keuring Enschede aanvragen. Er wordt door een inspecteur zeer goed gekeken naar de staat van een bedrijfspand. En vanuit deze inspectie zal een rapport komen waaruit blijkt hoe uw woning er aan toe is. Het voordeel van een rapport als deze is dat ze bij elke geldschieter en financiële instantie goedgekeurd moeten worden. We voeren de technische keuring ook uit in Enschede. Wanneer u ons hele aanbod wil zien, kunt u terecht op onze website. Lees dit artikel verder om meer te weten te komen over ons aanbod.

Hoe werkt de aanvraag van een Bouwtechnische keuring Enschede?

Wanneer u erover nadenkt om een Bouwtechnische keuring Enschede aan te vragen, laten we u graag het proces zien. Doe vandaag nog een aanvraag en wij helpen u graag verder. U kunt sinds kort zelfs een keuring aanvragen via onze site. Hier hebt u helemaal niets anders voor nodig. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen. Maar wanneer we een aanvraag binnenkrijgen via onze site, nemen we binnen een werkdag contact met u op voor een afspraak. Na onze afspraak heeft u normaal gesproken binnen 1,5 weken een rapport binnen. Op die manier heeft u zekerheid over de staat van uw woning. Dit kan handig zijn wanneer u snel wilt verhuizen en de koper van uw huis zekerheid wil geven.

Kies voor een betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor een Bouwtechnische keuring Enschede kunt u beter voor een geschikte partner gaan. We beschikken al meer dan 10 jaar over brede ervaring in allerlei soorten keuringen en woningen. We hebben een breed marktsegment die we bedienen en op die manier genoeg ervaring op verschillende gebieden.