Een Bouwkundig rapport geeft u veel zekerheid over de staat van uw huis. Door een inspecteur wordt er een zeer gedetailleerd rapport gemaakt en daarin wordt er gekeken naar uw woning. In een rapport als deze staat dus ook precies beschreven wat de staat van uw woning is. Dit kan zorgen voor veel zekerheid wanneer u deze gaat verkopen. De keuringen van ADA keur worden geaccepteerd door alle financiële instanties. Daarbij komen ook alle geldverstrekkers kijken. Zeker bij het verkopen van uw woning is een rapport door een inspecteur van grote waarden.

De aanvraag van een Bouwkundig rapport

U dient voor u woning vooraf een Bouwkundig rapport aan te vragen. De enige mogelijkheid om dat te doen is via een online aanvraagformulier. We zullen dan uw aanvraag binnen een werkdag behandelen. Zo hebt u snel reactie van ons en kunnen wij u direct te woord staan. U kunt natuurlijk ook eerst bellen zodat wij onze beschikbaarheid met u kunnen bespreken. Wanneer we een afspraak bij u inplannen komen wij langs voor 1,5 uur om uw woning te inspecteren. Natuurlijk kunnen we wel eens langer bezig zijn, maar hier merkt u niets van op de factuur. Nadat we een keuring hebben uitgevoerd ontvang u uiterlijk binnen 5 werkdagen een gedetailleerd rapport waar alles van uw woning instaat. We verwerken graag alles in een rapport zodat u alles duidelijk voor u heeft.

Onze garanties

Onze inspecteurs maken graag voor u een Bouwkundig rapport. Onze specialisten hebben verschillende diploma’s en jarenlange ervaring om tijdens een keuring zeer gedetailleerd te kunnen beschrijven hoe uw woning ervoor staat. Wij gaan te werk volgens de volgende 4 stappen: vraag online de door uw gewenste inspectie aan. Wij planten de inspectie in met een betrokken partij. De inspecteur voert de keuring daarna bij u uit en daarna ontvangt u een rapportage via de mail.