Ben je opzoek naar een professioneel elektrotechnisch bedrijf wat alle vereiste papieren bezit. Dan ben je bij Elektrotechniek Brabant op het juiste adres. Wij hebben ruim 10 jaar aan kennis en ervaring in diverse grote en kleine projecten. Kort samengevat zijn wij de ideale partner op het gebied van elektrotechniek voor zowel particulier als zakelijke klanten. Met onze zorgvuldige oplossingen kunnen wij jou van dienst zijn op het gebied van renovatie, nieuwbouw, utiliteitsbouw waar wij jou klaar maken voor de toekomst, door middel van comfortabele installaties.

 

Renovatie

Elektrotechniek Brabant kan op het gebied van renovatie helpen op diverse manieren. Of de huidige techniek behouden of vernieuwen. In beide gevallen letten wij vanzelfsprekend op alle veiligheidseisen.

 

Nieuwbouw

Wanneer je besluit een nieuw pand te bouwen zijn er op het gebied van elektrotechniek eindeloze mogelijkheden. Vooraf bespreken wij graag de mogelijkheden en de bijbehorende prijsverwachting. Je kunt ons het plan laten maken en daarbij eigen input geven. Zo voldoen wij aan jouw wensen.

 

Utiliteit

Ook voor utiliteitsbouw kun je bij Elektrotechniek Brabant terecht. Voor ieder gebouw is elektrotechniek onmisbaar. Ook hierbij voldoen wij graag aan jouw wensen door met onze kennis en kunde samen met onze monteurs een plan te schetsen. Uiteraard overleggen wij vooraf de kosten. Zo kom je nooit voor verassingen te staan.

Over ons

Het bedenken van oplossingen en het uitvoeren ervan is iets wat al jaren in de portefeuille van elektrotechniek Brabant zit. Door onze oplossingen toe te passen tijdens het bouwen er verbouwen worden huizen en bedrijfspanden klaargemaakt voor een toekomst waarin het energieverbruik aanzienlijk lager is dan 20 jaar geleden. Dit alles kunnen wij waarmaken dankzij onze werknemers die elke dag vol passie en deskundigheid hun vak uitoefenen.  Of dit nu gaat om een eengezinswoning of een bedrijfspand, iedereen kan rekenen op dezelfde inzet. Mede hierdoor staan wij bekend als een betrouwbare partner voor al je elektra.