Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Verschil in pigtails

Glasvezel is tegenwoordig niet meer weg te denken als het gaat over internetverbinding. Dit is logisch, een glasvezelverbinding is namelijk een snelle en stabiele internetverbinding. Daarnaast is de verbinding ook nog eens een stuk veiliger in vergelijking met andere verbindingen. Dit komt omdat een glasvezelverbinding een stuk moeilijker is af te tappen. Voor een glasvezelverbinding zijn veel verschillende onderdelen nodig één van die onderdelen is bijvoorbeeld een pigtail. Pigtails zijn kabels met aan één kant een glasvezel connector. Pigtails zorgen ervoor dat u gemakkelijk een glasvezelverbinding kan aansluiten. Er zijn veel soorten pigtials enkele voorbeelden zijn:

  • De Pigtail SC
  • De Pigtail LC
  • Pigtail ST
  • Pigtail E2000

Het verschil tussen de pigtials zit hem vooral in of de pigtail beter geschikt is voor een singlemode of voor een multimode.

Groot assortiment pigtails

Glasvezelshop heeft een uitgebreid aanbod pigtails zodat u genoeg keuze heeft bij het kiezen een geschikte pigtail. Het is mogelijk om pigtails per stuk te kopen maar het is ook mogelijk om de pigtails in een set te kopen. De pigtails zijn bijvoorbeeld verpakt per 12 stuks. De pigtails kunnen makken besteld worden en worden vervolgens bij u bezorgd. Mocht u twijfelen welke pigtail u nodig heeft het team van specialisten van glasvezelshop is altijd bereid u te helpen. De specialisten van glasvezelshop hebben veel kennis op het gebied van glasvezel en kunnen u dus helpen met al uw vragen op het gebied van glasvezel.

Verbeteren van internetsnelheid

Zoals hierboven al benoemd is een glasvezelverbinding een snelle verbinding en pigtials zijn nodig voor de aansluiting van de glasvezelverbinding. Een snelle verbinding kan heel prettig zijn. Stel u zit op kantoor en de pagina’s laden heel langzaam kan dat irritaties op leveren. Dit valt te voorkomen door een snelle en stabiele glasvezelverbinding die gemakkelijk aan te leggen valt. Kortom een glasvezelverbinding is de oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top