Wil jij binnenkort gaan uit eten (Zuid-Holland)? Dan is Delft zeker een aanrader. Delft is de stad die met zijn geschiedenis terug gaat tot aan de vijftiende eeuw. Dit is de stad van de beroemde Willem van Oranje, waar hij stadhouder werd en later is vermoord door de Spaanse overheersing. In de negentiende eeuw ontwikkelde Delft zich tot een ware industriestad. Heden ten dagen is die industrie vrijwel verdwenen, maar de voorspoed die deze tijd heeft gebracht is zeker nog aanwezig. Tegenwoordig is Delft een studentenstad voor de Technische Universiteit en zijn hier verschillende onderzoeksinstituten gevestigd. De kennis is hier.

 

Belgisch Bier Café Belvédère

Naast de kennis die de stad rijk is, kennen ze ook veel gezellig en knusse horecagelegenheden. Een ideale stad om lekker te gaan uit eten (Zuid-Holland). Een van de vele gezellige restaurants is Belgisch Bier Café Belvédère. Zij zijn gevestigd op de Beestenmarkt, met het uitzicht op de Maria van Jessekerk. De naam Belgisch Bier Café Belvédère zegt het al, het is een café waar je kunt genieten van heerlijke verschillende Belgische biersoorten. Zowel van de tap als van de fles.

 

Uit eten Zuid-Holland

Naast een biertje, kan je hier ook lekker eten. Bij elk gerecht past er wel weer een goed biertje. Het eten wat geserveerd wordt is gewoon goed eten. Geen gekkigheid, maar doe maar gewoon. De gerechten zijn afwisselend bestaande uit vis, vlees of vegetarische gerechten. Met een keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten. Ook voor de kleine mennekes en madammekes is er keuze op de kaart uit kipnuggets, kipsate, sliptong of een loempia. Dat alles kan geserveerd worden met echte frites.

 

Reserveren

Wilt u reserveren voor uit eten Zuid-Holland, bij Belgisch Bier Café Belvédère? Dat kan heel gemakkelijk via de website of bel naar 015-2123297. Voor grote groepen is het raadzaam aan te geven of er bijzonderheden zijn.