Tegenwoordig is iedereen druk, druk, drukker. Toch probeert iedereen tussen deze drukte door een gezondere levensstijl aan te nemen. Meer sporten, gezond eten en mindfulnes zijn termen die vaak naar voren komen. Kinderen trakteren tegenwoordig niet meer met chips of snoep, maar gezonde traktaties. Op feestjes voldoen de taarten en dergelijke niet meer aan de wensen van gasten. Huur daarom ook een smoothie bar voor jouw evenement!

Wanneer een smoothie bar huren?

Een smoothie bar is voor veel gelegenheden te gebruiken. Zowel voor zakelijke als privé evenementen. Zo zien we steeds vaker smoothie bars verschijnen op festivals. Festivalgangers lopen vaak vele kilometers en dansen zich drie keer in de rondte. Een vette hap is dan niet iets waar zij behoefte aan hebben. Een verfrissende smoothie of bakje fruit natuurlijk wel! Er zijn zelfs speciale foodtrucks ingericht als smoothie bar beschikbaar.

Ook de zakenlui zijn bezig met een gezondere levensstijl. Zij zitten immers de hele dag achter een bureau. Om later geen ‘’bierbuik’’ te krijgen, is gezond eten en meer sporten een must. Minder koffie drinken is hier ook onderdeel van. Voorzie jouw gasten op een beurs of vergadering van een power smoothie! Op deze manier krijgen zij toch meer energie, maar nemen zij geen cafeïne in.

De smoothie bars zijn beschikbaar in verschillende formaten. Van grote foodtrucks tot kleine bakfietsen. Hierdoor passen zij bij alle gelegenheden. Ook voor personeelsfeestjes, jubilea of verjaardagen! Maak deze extra feestelijk door smoothies met alcohol aan te bieden. Iets minder gezond, maar wel een garantie voor een gezellige avond.

Mogelijkheden smoothie bar

Met heerlijk vers fruit, frisse groenten, zuivel en kruiden zijn er duizenden overheerlijke smaakcombinaties te maken. Zo maken de barista’s van de smoothie bar de volgende combinaties:

  • Pineaplle passion. Vol met ananas, banaan, yoghurt en een topping van verse passievrucht.
  • Forest fruit breeze. Een frisse smoothie met aardbeien, bosvruchtenpuree en cranberrysap.
  • Spicy mange. Spice it up! Met Spaanse peper, mangopuree, vanille en sprite.