Wat is er lekkerder dan een verse smoothie? Precies ja: een verse smoothie op een bijzondere locatie. Een verse smoothie en een bijzondere locatie passen heel erg goed bij elkaar. Lekker in de buitenlucht genieten van een combinatie van vers fruit , zuivel, groentes en sappen. Dat is bijzonder genieten. Een smoothie is niet alleen heel erg lekker, het is ook nog eens heel erg gezond. Denk maar eens aan alle vitamines die je binnen krijgt als je een verse smoothie drinkt.

Plaatsen bij uitstek om een lekkere smoothie te drinken zijn festivals, evenementen of feesten. Je kunt kiezen voor een smoothie bar om al je gasten te voorzien van de smoothies. Een smoothie bar kun je gemakkelijk huren. Je kunt bij sommige bedrijven kiezen voor de meest uiteenlopende bars. Denk bijvoorbeeld aan een oude citroën, een oude boot of een oude bus. Hierin is een smoothie bar gebouwd. Zo kun je op locatie genieten van de lekkerste smoothies. De foodtrucs geven een bijzondere, intieme sfeer op elk evenement. Denk bijvoorbeeld aan festivals, straatfeesten, openingen of opendagen.

De smoothie bar past uitstekend in een trend die al enkele jaren bezig is: de groeiende vraag naar gezond eten en drinken. Voor festivals en feesten is hier goed op in te spelen. Bijvoorbeeld dus door het verkopen van een heerlijke verse smoothie. Een bedrijf dat de smoothies kan verkopen is barista company. Omdat de Barista company beschikt over zeer exclusieve foodtrucs voor evenementen is dit het ideale bedrijf om een smoothie bar van te huren.

Neem snel eventjes contact op met de Barista Company. Ze vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een bijzondere smoothie bar bij jouw evenement. Je kunt de site bezoeken om een kleine impressie te krijgen van de smoothies, de trucs en het bedrijf. Welke smoothie bar kies jij?