Heerlijk toch? Zoveel eten als je maar wilt en er nog van kunnen genieten ook? Dat is het hele principe van all you can eat Utrecht, een avond lang ongegeneerd genieten van voortreffelijke gerechten. Ongebonden aan de limieten van menu gerechten en enorm gezellig om te doen met collega’s, vrienden of familie. Tegenwoordig zijn hier veel mogelijkheden toe. Maar persoonlijk blijf ik Chinese restaurants het beste vinden omdat hun gerechten uit veel verschillende delen bestaan. Er is dus altijd veel variatie in hun gerechten en je hoeft niet veel te nemen om van alles wat te proeven!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om met collega’s, vrienden of familie heerlijk uit eten te gaan in een all you can eat Utrecht restaurant? Dan zit je zeker aan het juiste adres bij Oriëntaals restaurant Juliana aan het Julianapark in Utrecht.

Ongelimiteerd genieten

Nergens aan vast zitten en één vast bedrag betalen voor uw maaltijd geeft veel vrijheid. Het is immers een soort van vrijbrief om ongelimiteerd te genieten. Ideaal wanneer u met een grote groep bent en met elkaar hetzelfde bedrag in wilt leggen. Daarbij lust (bijna) iedere gemiddelde Nederlander wel Chinese of Japanse gerechten.

Echter is het bij het all you can eat Utrecht restaurant Juliana meer dan alleen een goede smaak. Het eten bij hun is een echte beleving. Je proeft altijd de echte smaken van het verre oosten, terwijl de koks en bediening er alles aan doen om jullie avond onvergetelijk te maken. Zo worden bij de Japanse Teppanyaki de vlees en vis gerechten voor uw neus op de grillplaat bereidt!

Mogelijkheden

Naast de voortreffelijke gerechten en de intense smaakbeleving zijn er bij hun diverse andere mogelijkheden en services. Zo kunt u ook een gerecht van het menu kiezen, van Japanse Teppanyaki genieten en twee keukens proeven. Daarbij verzorgen zij gratis parkeermogelijkheden, een terras aan het Juliana Park en een invalide toegang.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden voor all you can eat Utrecht? Lees snel verder op de website en reserveer uw plekje of bel gerust even!