Met je vrienden een avond uit, maar niet weer naar Amterdam of Rotterdam? Ga voor Delft. Een stad vol studenten en een leuk biercafé. Elk weekend hetzelfde probleem, je moet iets gaan plannen voor je weekend maar het is zoveel hetzelfde. Deze keer hoeft dat niet. Delft een stad die misschien minder bekend is, maar het bruist daar ’s avonds. En met het Belgisch biercafé zit je al helemaal goed.

Verschillende soorten bier

Of dat je nu lekker wilt gaan drinken, of juist genieten van een speciaal biertje. Het kan allemaal in dit biercafé. Zak lekker onderuit bij de kachel, praat gezellig bij met je vrienden en laat je ondertussen verzorgen door het personeel. Je hoeft je hand maar op te steken en je wordt meteen geholpen. De muziek op de achtergrond zorgt voor een gezellige sfeer in het biercafé.

Hapje

Naast dat je lekker kunt genieten van een biertje is het ook mogelijk om een lekker hapje te bestellen. Je hebt een week gewerkt, en daar krijg je simpelweg honger van. En het Belgisch biercafé begrijpt jou. Met een overheerlijke menu kaart kun je kiezen voor verschillende gerechten, maar ook een tussendoortje behoort tot de mogelijkheden. Kortom voor ieder wat wils.

Meer dan alleen bier

Natuurlijk houdt het biercafé rekening met de mensen die geen biertjes willen. Je kan er ook een goed wijntje drinken, of als je de BOB bent een non-alcoholisch drankje. Ze zorgen ervoor dat iedereen er een avond kan genieten in het biercafé en daardoor hangt er een gezellige, ontspannen sfeer.

De openingstijden zijn in het weekend iets anders dan door de weeks, in het weekend zijn ze langer op en daardoor kun je langer genieten. Wil je de exacte tijden weten, of op willen zoeken waar die biercafé gevestigd is? Bezoek dan hun website voor alle informatie, en laat je verwennen.