Een pakketje naar het buitenland laten verschepen lijkt een ingewikkeld proces. Het aanmelden op een schip, zorgen dat het ook echt komt waar het moet zijn. Het is iets wat veel zorgen kan opleveren. Echter hoeft het niet moeilijk of ingewikkeld te zijn! Dit bedrijf helpt U door alles stappen van het export proces. Hierdoor gaat alles gemakkelijk en snel en hoeft U zich nergens zorgen te maken.

 

Met export kunt U al naar 700 locaties verschepen

Door het grote netwerk en de 80 jaar ervaring hebben er voor gezorgd dat het bedrijf al naar 700 bestemmingen kan importeren en exporteren. Op deze manier is er altijd wel een bestemming in de buurt van waar het pakketje heen moet. Het proces hiervan is ook vrij eenvoudig. Het enige wat U hoeft te doen is het pakketje goed verpakken en vervolgens aan te melden op de site. Hiermee reserveert U een plekje op het schip voor uw goederen vervolgens word het pakketje tijdelijk in een loods opgeslagen zodat de vracht geordend kan worden. Dit zorgt voor meer efficiëntie en is conform de wet en regelgeving. Het is namelijk zo dat sommige goederen niet samen in een vracht mogen. Daarna word uw zending verscheept en zal het op de plek van bestemming komen. Tijdens dit hele proces wordt U op de hoogte gehouden zodat U precies weet wat er allemaal gebeurd.

 

Uw goederen verzekeren voor export is essentieel

Uiteraard wordt er enorme moeite gestoken in het zo goed mogelijk afhandelen van de zending. Ook wordt er alles aangedaan om de goederen te beschermen. Het kan wel een keertje voorkomen dat er iets fout gaat. De pakketjes kunnen dan op meerdere manieren beschadigt raken. Hiervoor wordt geadviseerd om de goederen te verzekeren. Hierdoor bent U er zeker van dat wanneer het pakketje verloren gaat, hier voor wordt gecompenseerd.