Hoge kosten bij parkeren op Schiphol

2015 was een recordjaar voor de parkeerdiensten bij Schiphol. Nog nooit zijn de parkeerdiensten zo vaak in het nieuws geweest als in het afgelopen jaar. En dat is niet zonder reden. De handige service, waarbij je je auto buiten Schiphol kunt parkeren en met een pendelbusje naar Schiphol wordt gereden, blijkt namelijk vaak een duur geintje. De kosten voor het parkeren op Schiphol zijn vaak zelfs het hoogst bij de goedkoopste aanbieder. De crux zit hem hierbij niet in de prijs van de aanbieders, maar in wat er met je auto gebeurt terwijl jij lekker aan het genieten bent van je vakantie. Bij de één blijkt er 500km extra op de teller te staan bij terugkomst, bij de ander liggen er opeens verkeersboetes op de mat bij thuiskomst.

Deze parkeerdiensten doen namelijk lang niet altijd wat ze beloven te doen. In plaats van je auto te Wat kost parkeren op Schipholparkeren op hun beveiligde parkeerplaats, word je auto bijvoorbeeld gebruikt voor privéritjes (of erger nog: joy-riding). Ook ander misbruik is bekend. Zo stelde het televisieprogramma Radar bijvoorbeeld een misstand aan de kaak waarbij de auto van een klant op de parkeerplaats van een Mazda garage werd gestald. De eigenaar van de auto kwam hierachter toen hij de beelden van zijn dashcam bekeek, die automatisch alles had gefilmd. Absoluut niet waar je voor betaalt en in het ergste geval dus hoge kosten. Parkeren op Schiphol? Kijk goed uit met waar je je auto stalt!

Kosten parkeren Schiphol omlaag

Gelukkig biedt het internet ook vaak snel een goede oplossing voor dergelijke problemen. Inmiddels zijn er namelijk een aantal goede prijsvergelijkingssites op de markt gekomen voor deze parkeerdiensten rondom Schiphol. Op 247parkerenschiphol.nl kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de kosten van parkeren bij Schiphol beperken. Belangrijk bijkomend voordeel van deze site is dat de aanbieders van parkeerdiensten rond Schiphol op deze site gescreend zijn. Zo weet je dus zeker dat welke aanbieder je ook kiest, je auto in goede handen is terwijl met je kokosnoot op het strand ligt te zonnen. Ben je benieuwd naar hoe goedkoop je kunt parkeren rondom Schiphol? Dan zou ik zeker een kijkje nemen op www.247parkerenschiphol.nl.