In Nederland rijden er ongeveer 1 miljoen scooters rond. De Peugeot Vivacity is één van de populairste scooters. Zowel van het oude model als van het nieuwe model dat vanaf 2009 op de markt kwam rijden er een heleboel rond. Maar wat doe je wanneer jouw Vivacity na een val of door iemand anders zijn schuld beschadigd is geraakt? Je kunt dan goedkoop een scooter kappenset bestellen op internet.

Nieuwe kappenset kopen

Via internet kun je zeer voordelig een imitatie kappenset kopen van een merk zoals Edge of DMP. De kappen zijn van goede kwaliteit en hebben een goede pasvorm. Er zijn wel een paar dingen die je moet weten. Zo zijn er verschillende modellen en moet je natuurlijk op de juiste website bestellen, wil je je kappen snel in huis hebben.

Peugeot Vivacity oud model (voor 2009)

Ook al wordt het oude model niet meer gemaakt, er rijden er nog genoeg van rond, en er zijn nog makkelijk scooter kappensets voor te krijgen. Let erop dat de normale Peugeot Vivacity kappenset een ander spatbord heeft dan de meeste kappensets. Hiervoor heb je een speciale adapterset nodig. Deze zijn bij de meeste webshops makkelijk bij te bestellen. Het voorspatbord van de Peugeot Vivacity Sportline past wel gewoon.

Peugeot Vivacity nieuw model

Voor het nieuwe model Vivacity zijn er ook makkelijk op internet kappen te bestellen. Deze scooter kappenset is in de meeste gevallen iets duurder dan de kappen voor het oude model. Dit komt doordat de set uit meer delen bestaat en iets groter is.

Zorg dat je bij een betrouwbare website bestelt zodat je je kappen snel in huis hebt, en weer snel op weg kunt met jouw scooter. Het monteren van jouw nieuwe kappenset is erg makkelijk. Je kunt de kappen een voor een verwijderen en vervangen door de nieuwe kappen.