Werkbanken

Werkbanken komen in veel soorten en maten. Tegenwoordig is de keuze tussen tussen honderden werkbanken zo gevarieerd dat het steeds lastiger wordt om te bepalen welke werkbank echt bij jou past. Werkbanken.nl begrijpt dit, en helpt u graag bij het uitkiezen en samenstellen van uw werkbank!

Ons assortiment is groot en uitgebreid, en naast werkbanken kunt u bij ons ook hulpmiddelen en modificaties kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wielensets om de werkbank gemakkelijk te kunnen verplaatsen, of aanbouwmodellen om uw werkbank verder uit te breiden.

Toepassingen

Onze werkbanken zijn toepasbaar voor vrijwel iedere denkbare industriële werkzaamheid. Deze eigenschap wordt versterkt door alle modificaties die u kunt toepassen; de mogelijkheden worden hierdoor onbeperkt. U kunt onze werkbanken gebruiken voor zowel lichte als zware activiteiten, zoals bijvoorbeeld verpakkings-, montage-, reparatie- en inspectiewerkzaamheden. Door de combinatie met laden en/of ladenblokken, bodemlegborden en voetensteunen, diverse typen werkbladen zijn deze geschikt voor bijna elke toepassing.

Mogelijkheden

De mogelijkheden bij Werkbanken.nl zijn groot. We verkopen verschillende series werkbanken, met ieder hun eigen werkbanken. Een overzicht van deze series vindt u hieronder:

– BW1 serie 1500 millimeter

– BW2 serie 2000 millimeter

– BW3 serie 2500 millimeter

– BO op maat

– BS geheel staal

– BM verrijdbaar

 

Deze banken zijn beschikbaar in specifieke afmetingen, maar het is ook mogelijk om uw werkbank op maat te laten maken. Deze dienst is een voorbeeld van de service die we bij Werkbanken.nl verlenen, en demonstreert dat bij ons alles mogelijk is.

Iedere situatie en klant is anders, en daarom is het noodzakelijk dat we een groot aanbod hebben. Veel mensen zijn op zoek naar een specifieke werkbank die precies voldoen aan hun behoeften, en daarom is iedere werkbank die wij verkopen uniek.

Als u een werkbank wilt kopen of meer wilt weten, kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!