Een leuke locatie voor feesten en partijen!

Zoek je met je bedrijf of gezin een leuke locatie om een verjaardag of feest te geven, dan ben je bij partyboot Rotterdam aan het juiste aders. Een feestje op de boot is niet alleen gezellig maar ook heel bijzonder we varen niet alleen door het centrum maar we nemen ook nog eens een kijkje in de Rotterdamse havens. Ons assortiment aan boten is erg groot, als u een feestje wil geven met ongeveer 250 man raden wij u de de Smaragd 2 aan. Op de Smaragd 2 kan u gebruik maken van een groot zonnedek (mooi tijdens een zonnige dag).

Bij een kleiner feest is de Contessa een geschrikte boot. De boot kan rond de 50 mensen aan boort nemen. En heeft een mooie ruimte voor trouwerijen of speeches.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn

Wij hebben voor veel evenementen een geschikte boot. Bijvoorbeeld

– Persoonlijke feesten

– Trouwerijen

– Verjaardagsfeesten

– Riviercruises

natuurlijk kut u ook zelf met ideen bij ons komen en wij werken het voor u uit.

voor elke boot is het zo dat je hem minimaal 3 uur moet huren, wilt u de boot is dat natuurlijk altijd mogelijk. Voor het bekijken van de prijzen moet u een offerte aanvragen op de website.

Wij als Partyboot Rotterdam proberen u natuurlijk zo goed mogelijk te helpen bij het uitkiezen van je juiste boot. wilt u meer weten kan u natuurlijk altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.