Bedrijfsruimte is belangrijk en kostbaar. Zo is het dus belangrijk om er voor te zorgen dat ze optimaal benut word. Het optimaal benutten begint bij het kiezen van ideale magazijnstellingen. Door de grote keuze die er is, is er altijd wel een optie voor uw bedrijf. Zo kan er een gefixeerde stelling geïnstalleerd worden of een geautomatiseerde. Het kan niet gek genoeg of er is een oplossing voor.

 

Gefixeerde of geautomatiseerde magazijnstellingen

Het grootste onderscheid in stellingen is in de gefixeerde of geautomatiseerde stellingen. Een gefixeerde stelling kan bijvoorbeeld een stelling zijn waarbij er de mogelijkheid is om dozen op te slaan of voor pallets. Maar zo is het ook mogelijk om andere grote voorwerpen op te slaan.

 

Een geautomatiseerde magazijnstelling kan er voor zorgen dat de werk efficiëntie nog verder bevordert word. Zo is het bijvoorbeeld makkelijker om specifieke producten of artikelen te vinden. Deze stellingen zijn zo ontworpen dat alles naar U toe moet komen. Zo bent U nog minder tijd kwijt aan het zoeken van wat U nodig heeft.

 

Voordelen van goede magazijnstellingen

Het grootste voordeel is dat alles netjes opgeruimd is. Bovengenoemde stellingen kunnen er voor zorgen dat U genoeg ruimte heeft om uw voorwerpen netjes op te slaan. Als gevolg heeft dit invloed op de efficiëntie, een positieve invloed wel te verstaan. Het personeel is veel minder tijd kwijt aan het zoeken van producten en kan sneller aan de slag.

 

Daarnaast is het gebruik van stellingen ook veiliger. Zo is het gevaar van vallen over producten weg genomen, aangezien deze in de stellingen staan. Met een geautomatiseerd systeem is het ook veiliger om voorwerpen uit hogere stellingen te pakken. Dit werk wordt dan vanzelf sprekend voor U gedaan. Zo wordt de kans tot vallen geminimaliseerd en worden bedrijfsongevallen voorkomen. Het personeel hoeft dus ook niet meer met vorkheftrucks en ladders aan de slag.