Autobedrijf Den Haag

We zijn allemaal wel eens, of we het nu willen of niet, op zoek naar een autobedrijf. Den Haag kan uw eindstation zijn: JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is de voordeligste en betrouwbaarste optie in Den Haag en omstreken.

Bij ons staan twee kernwaarden hoog in het vaandel: service en professionaliteit. Deze twee aandachtspunten staan bij ons altijd centraal, en dat heeft tot ontelbaar veel tevreden klanten geleid. Veel van onze klanten roemen ons meedenkend vermogen, en hier zijn we trots op.

U kunt bij ons terecht met allerlei zaken voor vrijwel alle soorten auto’s. Zo kunt u bij ons naast reparaties en onderhoud ook aankloppen voor bijvoorbeeld airco service, of zelfs een APK keuring! Of u nu in een sportauto, een old-timer of een Amerikaanse pick-up rijdt: wij behandelen uw auto met liefde en passie.

Professionaliteit

Bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen maken we uitsluitend gebruik van het modernste gereedschap. We leveren geen half werk; als we een opdracht hebben stoppen we niet totdat het in onze ogen volledig is afgerond. Verder hebben we alleen zeer gekwalificeerde monteurs in dienst; deze zijn stuk voor stuk vakkundig opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Zodoende zijn we te allen tijde op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt en leveren we altijd vakwerk.

Service

Een ander aandachtspunt waar we trots op zijn is onze manier van service verlenen. We proberen altijd mee te denken met onze klanten en dat kunt u terug zien in een aantal voorbeelden. Zo houden we bijvoorbeeld de originele onderhoudsschema’s aan van autofabrikanten, waardoor uw auto altijd binnen de garantie zal vallen. Door gebruik te maken van officiële onderdelen hoeft u zich hier niet druk om te maken.

Wanneer we tijdens een beurt een onverwachts mankement tegenkomen, laten we u dit altijd op tijd weten. We bespreken de aard van de problemen met u, en wat een eventuele reparatie precies zou kosten. Op dit punt onderscheidt Autoservice Nieuwenhuijsen zich van andere garages, die zonder vragen te stellen beginnen met repareren en dus ook onverwachte kosten rekenen. Wij vinden dit onacceptabel!

Wanneer u vervangend vervoer nodig heeft regelen wij dit altijd voor u. Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde mobiel blijft!

Het beste autobedrijf Den Haag

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.