Wanneer je een dag weg gaat om te shoppen in Delft heb je vaak aan het eind van de dag wel zin om iets te gaan drinken ergens. Kom daarom eens naar de gezelligste brasserie van Nederland. Onze onderneming heeft namelijk verschillende soorten feesten en verschillende soorten dranken die kunnen worden genuttigd. Zo kunt u bij ons terecht voor feesten met een Belgische schuimlaag, zoals we dat zo mooi zeggen. Kom daarom genieten van onze bieren uit ons buurland. Als café die bekend staat om bier, hebben we verschillende soort in huis. Zo hebben we een aantal bieren op de tap en welke we niet op de tap hebben, komen bij ons uit de fles.

Een echte brasserie met lekker bier

Onze brasserie is gevestigd in vier banden die verspreid zijn over de binnenstad in Delft. Het is kortom een mooie plek voor een lekkere lunch, biertje of diner. Op het gezellige plein kunt u samen met mensen kletsen en genieten van de prachtige binnenstad. Het plein kent naast ons café nog veel meer gelegenheden voor horeca. Het voordeel hiervan is dat de hele omgeving bruist. Het plein kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 15e eeuw. Wij willen door ons bier een stukje België in Delft maken. Dit is erg leuk natuurlijk als u een echte liefhebber bent.

15 op de tap en de rest op fles

Overal waar je kijkt in onze brasserie is bier te zien. We hebben maar liefst 15 bieren op de tap en de overige hebben we op een fles. Een grote verscheidenheid aan bier is bij ons te vinden. Kom gewoon een keer langs en ontdek zelf de voordelen en geniet van de Belgische gezelligheid in Delft. We hopen u snel een keer te zien en daarbij te verwennen met heerlijk bier.