Hijs de zeilen, het is weer zomer! En bij gebrek aan zeilen slinger je de motor aan en steek je de handen uit de mouwen. En de roeispanen buitenboord.

Bovendien is enige zitcomfort ook nooit weg. Oh, en een degelijk navigatiesysteem natuurlijk. En hebben we al een koffiezetapparaat aan boord?

Nee?

Ga dan voor al deze zaken en meer snel naar Nautic Gear, dé online watersportwinkel! Hier is alles aanwezig voor een comfortabele, veilige en natuurlijk vooral plezierige boottocht. Van reddingsvesten tot petroleumkachels en van wijnkoelers tot hd televisies, wij hebben precies wat je zoekt. Pompen, kaarten en motoronderdelen maken eveneens deel uit van ons ruime assortiment.

Ben je klaar voor onder euhm, op het water? Dat weet je pas zeker als je een bezoekje aan Nautic Gear hebt gebracht!

Boothoezen

Wat was het weer heerlijk, die warme zomer. Die kon maar niet lang genoeg duren. Echter, ook aan al het goede komt een einde en dat betekent dat je je boot veilig zult moeten opbergen om hem te beschermen tegen de elementen.

Gelukkig ben je daarvoor aan het juiste adres bij Nautic Gear! Wij hebben alles in huis om je boot winterklaar te maken. Gereedschap, smeermiddelen, antifouling en antivries zijn volop bij ons verkrijgbaar.

Maar vergeet ook een boothoes voor je boot niet! Dit is een zeer belangrijk onderdeel waarmee je je boot beschermt tegen de negatieve effecten van regen en sneeuw. Deze flexibele overkappingen zijn bij ons verkrijgbaar in vele verschillende formaten. Dat betekent dat we ook voor jouw boot het perfecte exemplaar in huis hebben!

Maar zelfs met zeil is het nog mogelijk dat regen lastig gaat doen. In dat geval hebben we handige steunpalen voor je. Deze plaats je onder het doek, dat hierdoor mooi omhoog gehouden wordt. Zo stroomt regenwater heel eenvoudig van je zeil af!

Meer weten? Bekijk ons voltallige assortiment om te zien wat er allemaal nog aan je geluk ontbreekt!