Onze auto is vaak een waardevol bezit in ons leven. We zijn ervan afhankelijk om op werk te komen, naar een vriend(in) te gaan of een boodschapje te doen. Schade met de auto oplopen is dan ook geen pretje als je er ook (veel) waarde aan hecht. Vaak betreft de schade die we oplopen niets meer dan alleen parkeerschade. Gelukkig is het herstellen wat makkelijker dan een kapotte turbo klep wat de pijn verzacht. Desalniettemin zijn we graag zuinig op onze auto. Door de auto te herstellen leren we steeds beter zorg te dragen daarvoor.

Uiteraard kunnen we zelf weinig doen aan dit soort schade. Iemand kan zomaar op de parkeerplaats een deur in uw auto parkeren. Een plek waar die niet hoort! Vaak ik dit schade met een oppervlak dat niet groter is dan een twee euromunt. Hierdoor is dit vaak prima te herstellen zonder al te veel poespas.

Parkeerschade herstellen

De schade dat op het oppervlak van een twee euromuntstuk aan te meten is, wordt regelmatig gezien als parkeerschade. Dit hoeft niet letterlijk op een parkeerplaats plaats gevonden te hebben. Het is simpelweg een noemer voor schade dat relatief makkelijk te herstellen is door een deskundige. Vaak wanneer er geen lakschade bij betrokken is kan een parkeerdeuk zonder te hoeven spuiten uitgedeukt worden.

Uitdeuken zonder spuiten is dan ook een uitkomst voor veel mensen. Deze manier van herstellen scheelt simpelweg enorm in de kosten. Parkeerschade herstellen is dan ook met de technieken van tegenwoordig prima uitvoerbaar.

Kleine schade

Naast parkeerschade zijn er ook andere vormen van kleine schade. Denk aan steenslag op het dak en motorkap en velgschade. Simpelweg gebruikssporten te noemen. Naast parkeerschade herstellen is het dus ook mogelijk om hier zorg voor te dragen. Hiervoor worden technieken als spotrepair en velgherstel gebruikt om dit mee te realiseren.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van parkeerschade herstellen of andere kleine reparatie werkzaamheden? Lees snel verder op de website voor meer informatie of bel gerust even indien u nog vragen heeft!