Een fles wijn staat bekend als een goed relatiegeschenk. Het wordt dan ook meer symbolisch gegeven dan wanneer het persoonlijk wordt uitgezocht. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het altijd leuk is om een relatiegeschenk te krijgen. Wanneer je zo’n soort geschenk geeft, dan is het wel leuk om het een persoonlijke draai te geven. Daarom is wijnkisten kopen nu ook mogelijk! In dit artikel lees je dan waarom het leuk is om 1 of meerdere flessen cadeau te geven, in de mooie kisten.

 

Wijnkisten kopen: waarom zou je maar 1 fles geven?

Zoals al eerder is gezegd: een fles wijn geven als relatiegeschenk is altijd goed. Wanneer je echter een aantal mensen een dergelijk cadeau wilt geven, of iemand heeft het echt verdient, dan kan je ook meerdere flessen geven! In deze kisten is het namelijk mogelijk om meerdere flessen te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld kisten waar een enkele fles in past. Ook zijn er kisten waar wel 12 flessen in passen. Op die manier kan je bijvoorbeeld een organisatie, in een keer een groot geschenk geven. Of een enkele persoon heeft zo zijn best gedaan dat deze meer flessen verdient.

 

Wijnkisten kopen geeft een persoonlijke draai aan het geschenk

Het is natuurlijk wel zo dat een fles wijn bijna standaard wordt gegeven als relatiegeschenk. Daarom is het leuker om een persoonlijke draai aan het cadeau te geven. Door dit in een wijnkist te presenteren, laat je zien dat je er over na gedacht hebt. Je laat zien dat je niet alleen een standaard fles geeft. Op deze manier maak je het relatiegeschenk, net wat persoonlijker. Met deze kisten is het ook mogelijk om het te personaliseren. Zo kan je er teksten of logo’s op zetten. Op die manier laat je nog meer zien dat je echt met cadeau bezig bent geweest.