Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor iemand die je dierbaar is? Dan is de kans groot dat je nog niet aan een horloge van Frederique Constant hebt gedacht. Dit is een Zwitsers merk dat in 1988 is opgericht door Nederlandse ondernemers. Bij ons in het assortiment vind je alle verschillende collecties van dit merk. Het merk staan onder andere bekend om haar hoogwaardige kwaliteit die tegen een betaalbare en ook commerciële prijs wordt aangeboden. Je kan het volledige assortiment bij ons op de website bekijken. Daarnaast kan je natuurlijk ook in onze juwelierszaak komen. Hier vind je ook een uitgebreid aanbod van dit merk, maar natuurlijk kunnen wij hier niet het complete aanbod uitstallen. Want hier hebben wij simpelweg de ruimte niet voor.

De collecties

Al jaren zijn wij een van de grotere spelers op de markt en hebben wij veel kleine, maar ook grote klanten voor ons weten te winnen. Zo zijn wij uitgegroeid tot officieel dealer van Frederique Constant en kunnen wij jou als eerste op de hoogte brengen van verschillende acties of andere nieuwtjes. Daarnaast heeft dit geleid tot een totaal assortiment van dit merk. Zo zijn wij trotse eigenaar van de collecties classics, Horological smartwatch, Manufacture, Simline, Runabout en Vintage Rally. Al deze collecties kan je bewonderen in beide winkels.

Waar wij zitten

Naast dat wij een fysieke juwelier hebben en een online webshop zijn. Hebben wij verschillende vestigingen in Nederland. Zo zijn wij te vinden in Den Haag, maar ook in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht vind je een van onze juwelierszaken. Al onze adressen zijn betrouwbaar en geheel gelijk met elkaar. Je zal bij elke vestiging het zelfde betalen voor het horloge dat je aanschaft. Voor al uw horloges kan je bij ons terecht en helemaal als het gaat om Frederique Constant horloges.