Olcay Gulsen heeft het fashionlabel Supertrash van onderaf opgebouwd en met groot succes!De artikelen van Supertrash zijn zowel online te koop als in diverse winkels. Supertrash heeft zijn eigen verkooppunten maar is daarnaast ook te koop in warenhuizen en exclusieve boetieks. Maar liefst 370 verkooppunten bevinden zich in Nederland en wereldwijd zijn er zelfs 1800 plaatsen waar je dit merk kopen kunt! In 24 landen kan je Supertrash kopen. Denk hierbij o.a. aan Duitsland, Amerika, Finland, Engeland en bijvoorbeeld België. Dus zelfs op vakantie kan je een prachtige aankoop doen. Je hoeft nooit ver te zoeken om bijvoorbeeld een mooie tas te bemachtigen! Het Nederlandse fashionlabel richt zich op vrouwen en meisjes. Naast diverse kledingartikelen, verkopen zij ook schoenen, sieraden, cosmetica en tassen. Olcay Gulsen had een droom: een wereldwijd bekend modemerk lanceren. En dat is haar zeker gelukt!

Supertrash tassen zijn veelzijdig

De stijl van Supertrash is niet direct in één woord te vangen. Zwarte tassen worden afgewisseld met kleurrijke of zakelijke tassen, maar ook tassen met franjes en andere accessoires zijn te koop. Supertrash heeft daarmee dus altijd wel een tas die past bij jouw kledingstijl of de gelegenheid waar je heen wilt. Ook qua grootte is er voor elk wat wils. Van kleine cluthes en handtassen tot rugtassen en zelfs reiskoffers zijn te vinden in de collectie.

Diverse prijsklassen

De tassen zijn modieus en veelzijdig en daarnaast ook nog te koop in diverse prijsklassen. De meeste prijzen liggen tussen de 50 en 150 euro. De goedkopere Supertrash tassen zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en zijn daarmee dus van prima kwaliteit. De duurdere tassen worden gemaakt van leer, wat het prijsverschil meteen verklaart.

Waarom Supertrash tassen kopen?

Omdat Supertrash tassen in allerlei maten en soorten verkoopt, ben je verzekerd van een tas die niet alleen modieus is maar ook prima past bij jouw persoonlijke stijl.