Wat is een onesie?

In de afgelopen jaren is de onesie mateloos populair geworden in Nederland. Dit is voornamelijk te danken aan vele beroemdheden die de onesies begonnen te dragen als Justin Bieber en Ariande Grande. Ook is de onesie erg populair geworden door de winkel Primark die deze veelal begon te verkopen. In Nederland is hij vooral begin 2013 bekend geworden en wordt hij gedragen door jong en oud, vrouwen en mannen. Maar wat is een onesie?

Onesie voor mannen vrouwen

Een onesie wordt ook wel een jumpsuit genoemd en bestaat uit één kledingstuk van enkel tot nek. Hij is vooral bedoelt om te dragen als loungewear om heerlijk comfortabel te genieten, maar hij wordt ook gedragen op straat. Er zijn verschillende soorten onesies verkrijgbaar van de meer serieuzere onesies tot de wat gekkere dierenonesies. De onesie is zowel geschikt voor mannen en vrouwen en kunnen vaak door beiden gedragen te worden. Voor kinderen zijn er ook vele kleinere en vooral vrolijke onesies verkrijgbaar.

Dierenonesies

Dierenonesies zijn erg populair. Ze zijn comfortabel om te dragen, maar vooral ook leuk om te dragen. Het geeft je de mogelijkheid om je te verkleden als een olifant, giraffe en een aap! De meesten zijn voorzien van een hoodie en hebben een rits van boven tot ongeveer aan de middel. Op deze manier kun je gemakkelijk in en uit een onesie stappen. De dierenonesies zijn daarnaast ook voorzien van leuke kenmerken van een dier als de oren van een leeuw en geven het vooral een speels karakter.

Onesies Nederland 2017

Elk jaar komen er weer nieuwe onesies in Nederland. Ook voor 2017 zijn er weer een aantal nieuwe onesies uitgebracht. Kijk eens op Onesies-kopen.nl voor een overzicht van de nieuwste onesies van 2017. Op de website vindt je een overzicht van onesies voor zowel mannen en vrouwen in verschillende prijsklassen.