Wij zijn Purus B.V. en wij helpen je graag met een legionella behandeling. Wij zijn een betrouwbare organisatie en staan graag voor u klaar! Door de jaren heen hebben we enorm veel ervaring opgebouwd en daardoor kunnen wij u goed van dienst zijn! Bedrijven waar wij vaak voor werken zijn ziekenhuizen, gemeentes, installatie bedrijven, loodgieters, woningbouwverenigingen, adviesbureaus en verpleeghuizen. Wij hebben veel vakkennis, maar daarnaast hebben wij ook een bijzondere werkwijze die heel deskundig is. Wij desinfecteren heel goed en daarnaast reinigen wij het allemaal heel grondig. Wij voeren een hele goede legionella behandeling voor je uit. Door deze methode is de kans dat de bacterie terugkomt heel klein.

Wij leveren de volgende diensten met Purus B.V. : douchekoppen legionellavrij maken, drinkwaterinstallaties reinigen, luchtbehandelingskasten reinigen, waterreservoirs reinigen, koeltorens reinigen en de keerkleppen controleren. Wij willen de omgeving zo fris en schoon mogelijk houden en hier streven wij dan ook naar bij een opdracht.

Legionella behandeling nodig?
Wanneer je een legionella bacterie ontdekt dan is een preventieve behandeling eigenlijk al niet meer mogelijk. De bacterie legionella is zo gevaarlijk voor de gezondheid. Er overlijden hier zelfs jaarlijks mensen aan helaas. Vooral in verzorgingshuizen is dit erg vaak het geval, hier wonen natuurlijk ouderen die extra kwetsbaar zijn voor ziektes en bacteriën. Zorg ervoor dat je een legionella bacterie voorkomt en voer op tijd een legionella behandeling uit om de bacterie te voorkomen! Wij kunnen alles goed reinigen zodat er geen legionella bacterie vrij komt.

Wij hebben een speciale manier om te zorgen dat de legionella bacterie voorkomen wordt. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website voor meer informatie. Wij leveren ook maatwerk als jouw probleem niet gebruikelijk is dus er is eigenlijk van alles mogelijk bij ons. Hopelijk horen we snel wat van jou!