Een UTP splitter is bedoeld om twee LAN poorten aan te sluiten op een enkele netwerkkabel. Hierdoor kunnen er twee apparaten tegelijk verbonden worden met de modem of router via dezelfde netwerkkabel. Je dupliceert dus als het ware het aantal apparaten dat gebruik kan maken van de netwerkkabel zonder moeilijk te hoeven doen.

Door deze oplossing hoef je niet een extra netwerkkabel door je huis te trekken. Dit scheelt je niet alleen een hoop geld, maar ook een bak met tijd. Je installeert aan beide kanten van de netwerkkabel een UTP splitter, deze sluit je aan op de UTP kabels die je kan aansluiten op twee LAN poorten van de router of de modem.

UTP splitter aanschaffen

Bij ons kan je een UTP splitter aanschaffen. Wij zijn experts in producten in de telecom- en data netwerken industrie. Met meer dan 25 jaar ervaring als technische groothandel kunnen we wel zeggen dat we weten hoe we bedrijven kunnen helpen de beste oplossing te kiezen voor hun technische problemen.

We werken ook nauw samen met fabrikanten en leveranciers waardoor we veel producten op voorraad hebben liggen. Ons doel is om snel en flexibel te werk te gaan waarbij bereikbaarheid en klantgerichtheid enorm belangrijke motieven zijn in onze werkzaamheden.

Contact opnemen over de UTP splitter

Als je vragen hebt over de UTP splitter dan kan je contact opnemen met ons. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Al onze contact gegevens zijn beschikbaar op de website. Wij streven er naar om zo snel mogelijk antwoord te geven op vragen.

Verder werken we met een offerteaanvraag voor producten, omdat we uitsluitend leveren aan bedrijven. Dan krijg je een beter idee over de kosten die verbonden zijn aan de producten waar je interesse in hebt. Ook mag je ons altijd contacteren om advies te vragen. We helpen je hier graag mee!