Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Waarom kiezen voor Vast Mobiel Integratie?

Je kent het waarschijnlijk wel. Altijd on the road, van de ene naar de andere klant. Eigenlijk ben je haast niet terug te vinden op kantoor. Dit kan voor je bereikbaarheid, zowel voor klanten als collega’s, wel eens lastig zijn. Met Vast Mobiel Integratie zorg je ervoor dat je altijd en overal bereikbaar bent!

 

Wat is Vast Mobiel Integratie

Met Vast Mobiel Integratie ben je altijd op één nummer overal bereikbaar, zowel op kantoor als onderweg. Of dit nu op een vast toestel is óf op een mobiele telefoon. Je collega’s hoeven dus niet te zeggen dat je momenteel niet aanwezig bent, want jij kan gewoon overal de telefoon opnemen! Eigenlijk gedraagt je mobiele telefoon zich vanaf dat moment als een vast toestel. Dit betekent dat je bijvoorbeeld ook eenvoudig zelf kunt doorverbinden en kunt uitbellen met je bedrijfsnummer. Dit zorgt ervoor dat je de contacten met klanten overal en altijd kunt onderhouden.

 

De voordelen van Vast Mobiel Integratie

Benieuwd naar alle voordelen van Vast Mobiel Integratie? Wij zetten ze hieronder voor je op een rij!

    • Betere bereikbaarheid: je bent altijd bereikbaar op je bedrijfsnummer, zowel vast als op mobiel. Hierdoor kunnen collega’s eenvoudig naar je doorverbinden en ben je voor klanten altijd bereikbaar via hetzelfde nummer
    • Uitgebreide functies: een ‘normale’ telefooncentrale heeft veel te bieden, maar Vast Mobiel Integratie nog veel meer! Denk hierbij aan bereikbaarheid op elk apparaat, eenvoudig doorverbinden, het opnemen van telefoongesprekken, gemakkelijk op- en afschalen, etc.
    • Kostenbesparend: met Vast Mobiel integratie bel je zowel vast als mobiel gratis onderling met je collega’s. 
    • Eén contract & één factuur: de vaste en mobiele telefonie vallen onder één abonnement, waardoor je nog maar één factuur ontvangt. Het is hierdoor een stuk eenvoudiger om het belgedrag van je bedrijf te analyseren en grip te houden op je telefoonkosten!

 

Enthousiast geworden over Vast Mobiel Integratie? Of benieuwd naar de vele mogelijkheden? Kijk dan eens op de website van Voip4all en neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top