Schoonmaken wordt veelal gedaan via een standaardprocedure. Echter is dit meestal niet de beste oplossing voor uw pand. Resultaatgericht schoonmaken zorgt ervoor dat uw huis of bedrijfspand er weer spik en span bij ligt.

Een doekje over de tafel halen, raamkozijn en lamp afstoffen, stofzuigen, gang dweilen, toiletten schoonmaken. Dit zijn allemaal voorbeelden van een standaardprocedure die veel bedrijven gebruiken om schoon te maken. Op deze manier wordt alles wel schoon, maar uw pand knapt er niet veel van op.

Met het resultaatgericht schoonmaken wordt er aan uw wensen voldaan. Heeft u volgende week een vergadering in de vergaderzaal? Dan zal deze extra aandacht krijgen. Zijn er ruimtes waar veel mensen in werken? Deze dienen vaker schoongemaakt te worden dan ruimtes waar nauwelijks mensen komen.

Specialistische reiniging

Heeft u een ruimte waar veel aan gedaan moet worden? Kies dan voor een specialistische reiniging in plaats van een schoonmaakbeurt. Voor de specialistische reiniging worden vak professionals ingeschakeld, die veel trainingen en ervaring hebben met de moeilijkste vlekken uit materialen halen

Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van raamstickers, afdrukken van meubels in vloeren of vlekken die er al eeuwen zitten. Deze reiniging kost echter wel meer tijd, maar hier krijgt u dan ook het beste resultaat voor terug.

Ontwikkelingen resultaatgericht schoonmaken

Ook op het gebied van de schoonmaakindustrie zijn de laatste jaren veel ontwikkelingen geweest. Zo ook het gebruik van sensoren. Deze sensoren worden geplaatst in de deuropening. De sensoren meten hoeveel mensen een ruimte in komen. Zo weet u welke ruimtes er meer aandacht nodig hebben. Blijkt er bijvoorbeeld uit de gegevens van de sensor dat het linker toilet, vaker gebruikt wordt dan het rechter toilet, dan is het misschien nodig om het linker toilet regelmatiger schoon te maken.

contact

Resultaatgericht schoonmaken biedt u vele voordelen. SVP schoonmaak speelt in op uw specifieke wensen. Voor meer informatie neemt u contact op met een van de medewerkers. Zij voorzien u graag van het juiste advies.