De iPhone 6 is een groot succes

Binnen enkele dagen zal Samsung haar nieuwe vlaggenschip lanceren voor 2015. Er wordt enorm veel gerept over de Samsung Galaxy S6 en dat is niet gek want de smartphone moet volgens insiders bij Samsung het beste van het beste zijn. Dat mogen we ook wel verwachten als consument nadat we in 2014 kennis hebben gemaakt met de Samsung Galaxy S5. Het overgrote gedeelte van alle geruchten met betrekking tot de Samsung Galaxy S6 gaan over het nieuwe design van de smartphone.

Het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant zal voor het eerst een volledig metalen behuizing krijgen en de smartphone zal met een dikte van 6,9 millimeter waarschijnlijk net zo dun zijn als de iPhone 6. Samsung zou volgens de geruchten bij de ontwikkeling van de Galaxy S6 de iPhone 6 goed bestudeerd hebben om niets aan het toeval over te laten. De Samsung Galaxy S6 moet namelijk de iPhone 6 van zijn troon stoten.

Het blijft vooralsnog de vraag of het nieuwe vlaggenschip van Samsung de iPhone 6 en iPhone 6 Plus een halt kan toeroepen want de twee nieuwe smartphones van Apple zijn ongelooflijk populair en ondanks dat de Galaxy S6 weer net iets nieuwer zal zijn en een strak design zal krijgen verwacht Apple niet dat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus ineens massaal links gelaten worden. De nieuwe iPhones zijn al sinds september 2014 op de markt en hierdoor zullen de verkopen van de smartphone natuurlijk lichtelijk dalen.

Nog 6 maand en er komt alweer een nieuwe iPhone op de markt

Apple hoeft zich niet druk te maken over de komst van de Samsung Galaxy S6 want het heeft met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus verschillende records verbroken. Daarbij komt ook nog eens kijken dat Apple over een half jaar alweer een nieuwe smartphone zal gaan lanceren. Het is nog niet duidelijk of Apple wederom twee smartphones zal gaan lanceren maar het heeft hier wel alle schijn van na het ongelooflijke succes van de twee iPhones die in september 2014 gepresenteerd werden.

Bron: http://www.iphone6-aanbiedingen.nl/