Ben je op zoek naar een heftruck, maar wil je hier niet het volle aankoopbedrag voor betalen? Dan is een heftruck occasion de oplossing voor jou! Een tweedehandse heftruck doet wat hij moet doen en wordt gecontroleerd op een aantal zaken door vakmensen. Op deze manier weet je zeker dat een heftruck ook werkt naar behoren. Je kunt dus ook gewoon met een tweedehandse heftruck zware objecten transporteren van A naar B zonder bijkomende problemen. Oftewel, een gebruikte heftruck werkt net zo goed als een nieuwe heftruck.

Hoge kosten

Een nieuwe heftruck kan al gauw 20.000 euro kosten en dat is heel wat meer dan een gebruikte heftruck. Een gebruikte heftruck heeft misschien al wel wat werkuren erop zitten, maar kan nog prima ingezet worden voor het vervoeren van zware middelen. Het scheelt daarnaast ook nog eens heel wat in de portemonnee!

Ingewerkte heftruck

Niet alleen is een heftruck occasion goedkoper dan een nieuwe heftruck, maar de heftruck is ook al ‘ingewerkt’. Zoals ik net al zei, de heftruck heeft misschien wat heel veel uren al gemaakt, maar dit hoeft dus niet altijd nadelig te zijn. Een tweedehandse heftruck heeft al heel wat werkzaamheden verricht en heeft in het begin minder aanpassingen nodig.

Vervanging van kapotte onderdelen

Er zijn nog meer voordelen! Bij het kopen van een tweedehandse heftruck hoef je namelijk ook niet bang te zijn dat sommige onderdelen meteen kapot gaan. Het is namelijk zo dat zo’n heftruck eerst goed wordt nagekeken. Wanneer blijkt dat onderdelen kapot zijn, worden deze onderdelen ook meteen weer vervangen. Op een gebruikte heftruck kunnen dus ook splinternieuwe onderdelen zitten!

Partner voor een tweedehandse heftruck

Ben je op zoek naar een gebruikte heftruck? Bekijk dan eens de website www.vandijkheftrucks.nl. Hier kun je onder andere terecht voor een Linde heftruck occasion. Ook heb je hier de mogelijkheid om een heftruck te leasen.