Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Importeer je favoriete oldtimer!

Veel mensen hebben de wens om ooit in het bezit te zijn van hun favoriete oldtimer. De magie en charme van zo’n wagen voldoet aan alle dromen en wensen van de echte liefhebber. Maar hoe kom je aan je favoriete wagen wanneer je je moet beperken tot de Nederlandse landgrenzen? In ons kikkerlandje zijn wel wat dealers te vinden maar de keuze is vrij beperkt. De wens om rond te kijken in het buitenland is bij de echte liefhebber al snel aanwezig. Tegenwoordig is er qua import veel mogelijk en kan je binnen een paar weken al je favoriete wagen voor de deur hebben staan. Deze oldtimers komen overal vandaan denkend aan Duitsland, Amerika of Canada en zien er vaak op en top uit!

Binnen of buiten de EU

Je favoriete auto importeren uit een EU land is een stuk makkelijker dan wanneer je je  auto buiten de EU wil halen. Je hoeft dan namelijk geen rekening te houden met invoerrechten of btw wat ervoor zorgt dat het hele kostenplaatje erg mee zal vallen. Soms ontkom je er niet aan om toch verder te kijken buiten de EU. Zo kunnen de auto’s erg in prijs verschillen of is de kans het grootst dat je een bepaald automodel alleen uit het land van herkomst kan krijgen. Wanneer je buiten de EU kijkt dan zijn er een aantal punten waar je aan moet denken om een goed overzicht te krijgen van het totale kostenplaatje. Zo kan je te maken krijgen met de wisselkoers, invoerrechten en moet je rekening houden met de transport kosten. Daarentegen hoef je weer geen invoerrechten te betalen wanneer je auto minimaal 30 jaar oud is, nog in originele staat verkeerd en/of het model niet meer in de productie is.

Auto importeren, een fluitje van een cent

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen zitten er zeker wat haken en ogen aan het importeren van een auto. Het is niet voor iedereen weggelegd om het importeren zelf te regelen en de kosten kunnen flink oplopen. Dit is ook de reden waarom er heel wat aanbieders zijn die jou willen helpen om het auto importeren van je favoriete oldtimer zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Daarnaast wordt er ook gelet op het kostenplaatje en zul je op die manier niet zomaar voor verrassingen komen te staan. Met als resultaat dat je binnen een paar weken zorgeloos kan genieten van je eigen favoriete oldtimer. Zeker nu het heerlijk weer is en de zomer nog in volle gang is kan je toch niet wachten op het moment dat je in de volle zon kan rijden met je wagen? Beperk daarom je risico’s en ga in gesprek met een goede auto importeur! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top