Trouwlocatie Gouda

Staat voor u de grote dag op de planning en bent u nog op zoek naar een trouwlocatie Gouda? Dan bent u bij Gasterij Vergeer aan het juiste adres: wij zijn door de gemeente aangewezen als officiële trouwlocatie! Bij ons kunt u uw volledige trouwdag vieren zodat u en uw gasten tussendoor niet hoeven te reizen. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van huwelijksfeesten en we doen er altijd alles aan om uw dag zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Officiële trouwlocatie Gouda

Bij ons kunt u officieel uw huwelijk laten voltrekken door de bijzondere ambtenaar van de burgerlijke stand. Na het ‘ja-woord’ kan het feest beginnen, inclusief bruidstaart, toost en felicitaties. Wij hebben alles in huis om uw dag zo uitgebreid en perfect mogelijk te maken. Wij doen er alles aan om uw trouwdag onvergetelijk te maken!

 

Bij Gasterij Vergeer hebben we al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van feesten organiseren, en we weten dus wat er nodig is om een trouwfeest op een goede manier te laten verlopen. Professionaliteit is onze belangrijkste kernwaarde en uw plezier en gemak is onze prioriteit. Gasterij Vergeer is uw ideale trouwlocatie Gouda!

 

Diner

Bij een complete trouwdag hoort uiteraard een uitgebreid diner. Wij beschikken over een uitgebreid menu waarin voor iedereen wel iets lekkers te vinden is. U kunt bij ons uw trouwdag vieren in ieder formaat, of dit nu met een kleine of grote groep is. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw eigen menu samen te stellen. Bij ons is alles mogelijk om uw trouwdag zo uniek mogelijk te maken.

 

Over Gasterij Vergeer

Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in allerlei soorten feesten, en dus ook in trouwerijen. Wij zijn uw beste optie als u op zoek bent naar een trouwlocatie Gouda!

 

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.