Carwrapping.

Voor een bescherming van je autolak is carwrapping de ideale oplossing! Carwrapping kan ook gebruikt worden voor een mooie decoratie of een reclameobject op je auto. In Nederland wordt carwrapping steeds populairder voor zowel consumenten als bedrijven. Veel consumenten laten hun auto wrappen ter bescherming van de autolak. Veel bedrijven maken gebruikt van carwrapping voor een decoratie of reclameobject. Carwrapping is dus ideaal in gebruik, omdat je op deze manier snel, gemakkelijk én betaalbaar een auto compleet kan beschermen en personaliseren. Als je meer informatie wilt weten over carwrapping kan je het beste contact opnemen met één van onze specialisten om te vragen naar de mogelijkheden.

 

Wat is carwrapping precies?

Het aanbrengen van car wrap folie op de huidige laklaag van de auto wordt carwrapping genoemd. Door deze folielaag, wordt de lak van de auto beschermt tegen schade en kleurverschillen. Tegenwoordig zijn er een hele hoop mogelijkheden met carwrapping. Je kunt custom made prints in gewenste kleuren laten ontwerpen en printen. Zo kan je in principe alles op je auto laten wrappen. Het komt erg vaak voor dat carwrapping wordt toegepast op auto’s, maar het is natuurlijk ook mogelijk bij een boot, scooter of een ander gewenst object.

 

Het grote assortiment aan producten en kleuren.

Bij ons kun je een hoop producten en kleuren afnemen. Er zijn een hele hoop kleuren en materialen beschikbaar. In de brochures staan alle kleuren en materialen, zo kan je gemakkelijk de samenstelling maken die je zelf wenst!

 

De voordelen.

Carwrapping, zie het als een investering in je auto. Je krijgt er uiteraard heel veel voor terug. Hier zijn een aantal voordelen van carwrapping op een rijtje:

  • Je kunt erg gemakkelijk een andere kleur lak aanbrengen, dit is geen probleem voor carwrapping.
  • Carwrapping is veel sneller en goedkoper dan het laten spuiten van je auto. Dit wordt dus bedoeld met een investering in je auto.
  • Het heeft een hoge restwaarde. Als er een nieuwe lease auto wordt gewrapt, dan blijft de laklaag van de auto geheel intact. Als de carwrapping wordt verwijderd, komt er een geheel nieuwe lak onder tevoorschijn!
  • Met carwrapping is het erg gemakkelijk om de auto te laten personaliseren. Dit kan door bijvoorbeeld een paar onderdelen te laten wrappen.

 

Wrap-masters.nl

Bij Wrap-Masters.nl bent u aan het juiste adres voor carwrapping. Met onze 30 jaar ervaring kunnen wij u helpen. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers!