Voor een fantastische vakantie bent u bij Vakantie Malaga aan het goede adres. Kies uit ongeveer 100 prachtige villa’s, appartementen of vakantiehuizen in Andalusië. De accommodaties liggen in één van de mooiste provincies in Spanje. U vindt ze namelijk in het adembenemende, heuvelachtige landschap van La Axarquía. Gelukkig is het ook een rustige streek en is er geen massatoerisme. Ideaal dus om lekker te relaxen.

Als u in Spanje bent dan denkt u natuurlijk aan zon! Dat komt goed uit, want de fijne stranden van de Costa del Sol zijn maar een half uur rijden. Naast de Spaanse zon is er ook genoeg in de buurt te doen. Vanaf de accommodaties kan er gemakkelijk een bezoek gebracht worden aan Malaga. Het is ongeveer een uur rijden vanaf elk vakantiehuis. Alcazaba is een echte aanrader om te zien. Het is een fort met Arabische tinten. Het is gebouwd op de ruïne van een Romeins theater en omringt door tuinen. U kunt daarnaast ook een dagje naar Granada, Ronda of Cordoba. In Granada is het paleis de Alhambra de beste bezienswaardigheid! Zorg ervoor dat u vooraf al kaarten heeft gereserveerd. Ronda is adembenemend en anders dan anders, omdat de stad doormidden is gesplit. Dit komt door een diepe kloof van wel 120 meter diep. Op de brug die over de kloof loopt, schiet u de mooiste vakantiefoto’s van het panorama landschap. Het verst rijden van alle steden ligt de stad Cordoba. Maak een wandeling door het historische centrum en bezoek de beroemde Mezquita die wel 850 pilaren heeft. Al met al een perfecte manier om Andalusië te ontdekken. Combineer zon, zee en strand met dagtripjes naar leuke steden.

De vakantiehuizen hebben bijna allemaal een vaste barbecue en ze liggen in of vlakbij dorpjes waar genoeg winkels en restaurants zijn. U hoeft zelf geen beddengoed of handdoeken mee te nemen en u kunt kosteloos een kinderbedje- of stoel aanvragen. Geniet van Andalusië, de heerlijke Spaanse keuken en de hartelijkheid van de bewoners.

Vakantie Malaga kent alle eigenaren van de vakantiehuizen persoonlijk. Hiermee zorgen we voor een persoonlijke sfeer en dat komt ten goede van de vakantiehuizen. De eigenaren wonen allemaal in de buurt van hun eigen accommodatie waardoor ze altijd voor u klaar kunnen staan. Ze wonen echter nooit op het terrein zelf zodat u privacy altijd gewaarborgd kan worden.

Twijfelt u nog? Bezoek de site van Vakantie Malaga en laat de foto’s voor zich spreken.