Trampoline kopen? Zit je er aan te denken om een trampoline te gaan kopen? Dat is niet zo gek, want niet voor niets zijn trampolines zo populair. In deze blog lees je wat je echt moet weten voordat je trampoline gaat springen.

Veiligheid staat voorop

Trampolines zijn niet alleen leuk, maar kunnen ook heel erg veel risico’s met zich meenemen. Het hebben van een trampoline in je thuis is dus wel een risico. Wanneer je er toch voor kiest om een trampoline te kopen, let dan op het volgende. Spring niet op de trampoline vanaf een dak of iets dergelijks. Het wordt ook niet aangeraden om met meerdere personen op een trampoline te springen. Voer ook geen rare kunstjes uit op de trampoline, want je kunt heel erg lelijk vallen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig vangnetten die ervoor zorgen dat je niet zomaar van de trampoline af kunt vallen.

Waar plaats je de trampoline?

Denk ook goed na over de ruimte waar je de trampoline wilt gaan neerzetten. Zorg er in ieder geval voor dat er om de trampoline ook nog genoeg ruimte is. Weet je eigenlijk al hoe groot de trampoline moet zijn? En ga je voor een ronde of toch een rechthoekige trampoline? Allemaal zaken waar je ook goed over na moet denken.

Vocht en beschadiging

Een andere tip: gebruik de trampoline niet als het vochtig is buiten. Hiermee beschadig je de trampoline alleen maar. Hoe zonde is dat?

Trampoline kopen?

Zie jij het ook wel zitten om een trampoline aan te schaffen voor in de tuin? Wil je een trampoline kopen en ben je nog op zoek naar de juiste partner? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Recreatiespeelgoed. De kans is groot dat je de trampoline vindt waar jij naar op zoek bent! Op deze website kun je ook terecht voor allerlei andere speeltoestellen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een stoere skelter voor jouw kind.