Heeft u binnenkort weer een leuk uitje gepland staan? Dan is de belangrijkste vraag wellicht waar de reis naartoe gaat! Met de gepaste vervoersoplossingen van touringcar verhuur kunt u er gezellig op uit met familie, vrienden, collega’s of met de schoolklas. Daarvoor is er een ruime keus aan touringcars beschikbaar, voor kleine tot grote groepen. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de geldende maatregelen op dat moment en wordt ervoor gezorgd dat u veilig op reis kunt. Door goed te zorgen voor onze gasten en iedere reis te voorzien van al het wenselijke comfort, kiezen veel mensen voor de meerdaagse reizen, bedrijfsuitjes, schoolreizen en onze vliegveld transfer mogelijkheden! Benieuwd naar de vervoersoplossing voor uw geplande uitje? Bekijk de mogelijkheden op de website.

Touringcar verhuur en veiligheid

Belangrijker dan ooit is veiligheid. In de nieuwe wereld waarin we vandaag de dag leven is dit thema van groot belang. Zowel voor de vervoerder als onze gasten. Daarom wordt er naast het investeren in het wenselijke comfort ook rekening gehouden met de geldende maatregelen voor personenvervoer. Zo gelden op het moment dezelfde maatregelen voor het openbaar vervoer, maar is ook een gezondheidsverklaring van belang voor uw en onze veiligheid!

Naast het leuke uitje dat u wellicht al gepland heeft, of aan het plannen bent, is touringcar verhuur ook een milieuvriendelijke keuze. Door jaarlijkse investeringen in nieuwe touringcars met de laagste emissiestandaarden wordt uitstoot voor groepsvervoer drastisch gereduceerd. Niet alleen wordt er op deze manier gebruik gemaakt van zeer efficiënte motoren, ook u heeft hier veel profijt van. Zo zijn de bussen enorm schoon en voorzien van al het mogelijke comfort van vandaag de dag.

Op reis!

Er blijven slechts twee vragen open: ‘waar gaat de reis naartoe?’ en ‘wanneer vertrekken we’? Geef het antwoord aan ons door en we regelen voor u een passende vervoersoplossing. Bekijk snel de mogelijkheden op de website!