Voor het vervoer van zware goederen, halffabricaten of eindproducten is er vaak een logistieke uitdaging. Als producent, leverancier of bouwbedrijf beschikt u wellicht niet over de faciliteiten om de goederen zelf te vervoeren of plaatsen. In deze situaties wilt u kunnen rekenen op een logistiek dienstverlener welke deze zorgen van u kan ontnemen. Een ervaren transportbedrijf kan u in deze situaties vaak goed van dienst zijn. Zij hebben de kennis, kunde en faciliteiten om u bij een logistieke uitdaging te ondersteunen.

De transporteur zal u in deze situaties met veel verschillende dingen kunnen helpen. Denk hierbij aan het vervoer van de goederen, het faciliteren van op- en overslag van de goederen en hijswerkzaamheden. Zo zal het transportbedrijf bijvoorbeeld ook beschikken over een autolaadkraan. Met de beschikking over de juiste certificaten zal dit bedrijf u uiteindelijk uit de brand kunnen helpen. Zodat u ook bij uw klant volgens afspraak kan opleveren!

Transportbedrijf faciliteiten

Zoals eerder benoemd zal de transporteur verschillende faciliteiten beschikbaar hebben. Voor uw logistieke kwestie ideaal als er een passende oplossing beschikbaar is. Hierin is het erg belangrijk dat het transportbedrijf voldoet aan de wet- en regelgeving rondom veiligheid. Zowel voor de veiligheid van hun personeel als alle andere betrokkenen uit uw bedrijf en op de weg! Daarvoor zijn er verschillende certificaten beschikbaar welke u verzekeren van deze veiligheid.

Op- en overslag

Voor tijdelijke opslag of overslag van goederen zijn er ruimten beschikbaar om producten op te slaan. Dit kan gaan om allerlei goederen, van machines tot complete constructies welke op een later moment vervoerd dienen te worden.

Hijswerkzaamheden

Ook voor hijswerkzaamheden zijn de nodige faciliteiten aanwezig. Zo beschikt het transportbedrijf over een autolaadkraan en zijn de kraanmachinisten TCVT gecertificeerd. Naast de autolaadkraan is de fly-jib ook een optie voor het hijsen van goederen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust even contact op!