De zomervakantie komt steeds dichter bij maar er is nog geen land van bestemming gekozen. Oh jee! Hierbij de populairste landen op een rij en een kleine omschrijving. Dat zal de keuze een stuk makkelijker maken.

Amerika
New York, Los Angeles, Washington… en the list goes on. Iedereen kent deze adembenemende steden wel van tv. Maak een rondreis aan de westkust en beleef een droomvakantie. The Walk of Fame in Hollywood, the Grand Canyon, Beverly Hills, casinos in Las Vegas… Teveel om op te noemen!

Azië
Een andere aanrader voor als je Europa wel even gezien hebt. Parelwitte stranden, palmbomen, een heldere zee en lekker eten. Waterpretparken voor kinderen en een wellness resort voor de ouders. En vergeet de cultuur niet! In Azië vind je een mooie combinatie van ontspanning en indrukwekkende tempels.

Duitsland
Laat de portemonnee het niet helemaal toe of wil je toch graag niet al te ver van huis? Ga dan op vakantie bij onze oosterburen; dichtbij en divers. Van sightseeing in Berlijn tot lekker zwemmen in Sauerland. Duitsland kan het hele jaar door.

Oostenrijk
Bij Oostenrijk denk je vast gelijk aan wintersport. Niks is minder waar, ook in de zomer is Oostenrijk een heerlijk land om naartoe op vakantie te gaan. Het landschap is schitterend en er is genoeg te doen. Neem een ritje in de zomer rodelbaan of bezoek een dierentuin.

Spanje
Altijd goed voor jong en oud. Lekker vertoeven in een villa in Zuid Spanje of slenteren door een grote stad, zoals Madrid of Barcelona. De keuze is reuze. Geniet van de prachtige stranden, bezienswaardigheden en heerlijke tapas.

Griekenland
Naast de bekende partysteden heeft Griekenland ook kindvriendelijke steden. Neem bijvoorbeeld Chalkidiki. Dit eiland is nog niet zo bekend bij toeristen. Boek een boottochtje en ga langs de drie schiereilanden Kassandra, Sithonia en Athos.

Italië
Pizza, spaghetti en ijs. Kinderen zijn er dol op dus waarom niet naar het land waar het vandaan komt? Lekker op de camping vlakbij het Gardameer. Ouders lekker rustig lezen en de kinderen zwemmen in het meer. Wat wil je nog meer?