De zomervakantie zit er weer aan te komen. Dat betekent lekker zonnig weer en genieten van je welverdiende werkvrije dagen. Al jarenlang komen zowel Nederlanders als buitenlanders naar het hoge noorden om te genieten van de Friese wateren. Echter hebben we nog altijd te maken met een pandemie. Hierdoor zijn de meeste mensen genoodzaakt om de vakantie in eigen land te boeken. In dit artikel vertellen wij je graag hoe Linssen Yachts ervoor kunnen zorgen dat de vakantie voelt alsof je langs de Spaanse kust verblijft.

 

De mogelijkheden op onze luxe Yacht

Linssen Yachts zitten bom vol met luxe om de vakantie onvergetelijk te maken. Zo is elk schip uitgerust met een moderne keuken, badkamer en luxe interieur. Onze schepen variëren van grootte. Zo hebben wij boten vanaf 2 tot en met 6 personen. Daarnaast hebben onze boten een ander uiterlijk. Zo is de ene boot erg sportief en is de ander wat chiquer ingericht. Op deze manier hebben wij voor ieder een Yacht op maat.

 

Vaarmogelijkheden

In het hoge noorden bevinden zich de Friese meren. Deze meren zijn uitermate geschikt om op te varen. In de zomer ben je niet de enige op het water. De meren worden intensief gebruikt door watersporten en andere scheepvaarders, echter is er zeer veel ruimte waardoor je alle vrijheid hebt. De meren liggen in verbinding met elkaar, hierdoor kun je zeer gemakkelijk naar andere meren varen en diverse plaatsen bezoeken.

 

Reserveren

Komende zomer verwachten wij een enorme vraag naar onze boten. Wij adviseren dan ook om onze site in de gaten te houden, om te zien wanneer welk schip beschikbaar is. Mocht jouw gewenste datum er niet tussen staan? Kijk dan eens bij een van onze ander schepen. Het reserveren van een Yacht kan zowel online als telefonisch. Mocht je vragen hebben kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

 

Graag tot snel in een van onze Linssen Yachts