De Barista Company biedt naast koffiebars ook theebars aan. De theebar is in te huren op festivals, evenementen, etc. Onze theebar is uitgerust met de nieuwste apparatuur. Bij de Barista Company krijgt u niet alleen een theebar maar ook de beste theesommeliers. We hebben verschillende mogelijke dranken aan te bieden bij de theebar zoals verse ijsthee, thee cocktails en luxe thee variaties. Het is een zeer speciale belevenis om een theebar in te huren op uw evenement.

Dranken bij de thee bar

Er zijn verschillende speciale dranken te krijgen bij de theebar. De eerste bar is onze ijstheebar. De ijsthee is vers gemaakt en is heerlijk verkoelend tijdens warme dagen. Dit is dus perfect om te drinken op festivals in de zomer. Onze thee specialisten weten precies hoe ze de perfecte ijsthee moeten maken om een goede indruk achter te laten. De ijsthee wordt gemaakt met verse vruchten.

Naast de ijstheebar bieden wij ook de thee-cocktailbar aan. De thee-cocktails zijn te verkrijgen met en zonder alcohol. Onze thee-cocktail bar is uitgerust met de nieuwste technische snufjes zoals een LCD TV. Hierdoor valt de thee-cocktailbar erg op. Bij de bar maken we overheerlijke cocktails door de bartenders, die precies weten hoe ze hun charme over moeten brengen. In de cocktails wordt gebruik gemaakt van vers fruit en vruchtensappen. De thee-cocktailbar zal uw evenement onvergetelijk maken.

Ook kunt u de luxe thee bar huren. Bij de luxe thee bar kunt u genieten van speciale thee variaties zoals verse Marokkaanse muntthee met frambozen en biologische appelsap. Deze bijzondere combinaties worden voor u bereid door goed gecertificeerde theesommeliers die u laten verassen met overheerlijke smaakmelanges.

Contact Barista Company

De theebar zal een waardevolle toevoeging zijn aan uw evenement of op uw festival. Op onze website kunt u een offerte aanvragen voor de theebar. Heeft u nog andere vragen? Wij zijn altijd bereid deze telefonisch te beantwoorden! Ons telefoonnummer is: +31(0)294 – 23 08 08. Neem gerust contact met ons op zodat wij u nog enthousiaster kunnen maken voor onze overheerlijke theebar!