Voordat de eerste muren in een kantoor zijn geplaatst, worden de eerste verbouwplannen al weer gemaakt. Een gemiddeld bedrijf heeft elke vier jaar een verbouwing, waarbij een paar kleine of grote verbouwingen worden gerealiseerd. Gek dus eigenlijk, dat er vaste kantoorwanden worden geplaatst, die binnen vier jaar al weer achterhaald zijn. Gelukkig is hier een oplossing voor: de verplaatsbare kantoorwanden.

 

Een kantoorwand hoeft geen vaste muur meer te zijn. Flexibiliteit wordt geboden met kantoorwanden die eenvoudig en paar meters opgeschoven moeten worden. Ideaal dus, want een investering gaat dus niet verloren. Voor kantoorwanden zijn er verschillende mogelijkheden. Zo zijn er gesloten wanden en glazen wanden.

 

Dunste systeemwand op de markt

Alle kantoorwanden worden op maat gemaakt. Gesloten verplaatsbare wanden worden gemaakt in losse panelen. Deze panelen worden geleverd en dan één voor één als puzzelstukjes in elkaar gezet. Deze wanden zijn maar 6 centimeter dik. Dit zijn de dunste systeemwanden die er bestaan. Als variatie kan je ook kiezen voor glazen wanden. Bijvoorbeeld twee gesloten panelen en dan een glaswand. Met glazen wanden wordt daglicht naar binnen gebracht en geeft het ook een ruimtelijke uitstraling.

 

Geluiddempend

Een dunne, verplaatsbare wand die licht en ruimte creëert. Dat is wat je met kantoorwanden kunt doen. Deze wanden zijn geïsoleerd, zodat er geen hinder wordt ondervonden van geluidsoverlast. Bovendien kan je de dikte van het glas ook zelf bepalen. Verwacht je heel veel geluidsoverlast, dan is het wijs om er een wat dikkere glaswand in te laten zetten. Naast geluiddempend, zijn deze wanden ook goed brandwerend.

 

Brakel Totaal Project

Bij Brakel Totaal Project, wordt de wand van te voren ingemeten. Vervolgens worden de panelen op maat gemaakt in hun fabriek. Dit kant en klare pakket kan binnen een dag worden geplaatst. Heel handig, want dan wordt er ook zo min mogelijk rommel gemaakt. Zij weten dat het belangrijk is dat het werk ongehinderd doorgaat!