Wanneer glas verouderd, wat lang duurt, verslechterd de integriteit. Denk aan slijtage en alles wat het doorstaan moet. Glas vervangen is dus op zijn tijd een goed idee, zeker bij oudere woningen. Het kan immers ook meerdere voordelen met zich mee brengen dan enkel een helder nieuw ruitje. Hetzelfde geldt bij het vervangen van een gebarsten of gebroken ruit. Het biedt dan immers de kans van de nieuwe ontwikkelingen te profiteren. Bij oudere woningen worden namelijk vaak nog oudere  technieken gebruikt.

Is er bij u een raam gebroken of absoluut aan vervanging toe voor het een keer mis gaat? Dan zit u Bij de Noorder Glas en kozijnen aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in het vervangen van ramen en het toepassen van de laatste technieken.

Glas vervangen

Zoals u eerder duidelijk is gemaakt, kennen de nieuwe technologieën op gebied van raamtechniek vele voordelen. Dit zorgt ervoor dat een eenmalige besparing op langdurig termijn voordeel opleveren kan. Denk daarom dus aan isolatietechniek, luchtdichtheid, vervuiling en veel meer factoren die hierop van invloed zijn. Dit kan door het toepassen van diverse type glas. Elk glas soort heeft zijn eigen voordelen. Zij adviseren u in welk type het best past bij uw situatie en woning.

Enkel glas is bijvoorbeeld absoluut niet meer van deze tijd, omdat er al andere oplossingen zijn. Nu is er bijvoorbeeld HR++, spiegel, figuur-, hard-, zonwerend-, isolatie- en veiligheidsglas. Glas vervangen door een optie te kiezen die past, maakt de kans groot dat u op lang of kort termijn van de voordelen profiteert!

Zoveel opties

Doordat er zoveel opties zijn is het te begrijpen dat u door de ramen het kozijn niet meer ziet. Daarom adviseren zij u, in wat de beste oplossing is. Glas vervangen is daarentegen in veel gevallen snel te bepalen. Op basis van uw wensen en gepast advies is er dus altijd een oplossing!

Contact

Bent u benieuwd naar wat voor u de oplossingen zijn of wilt u direct een glas vervangen hebben? Lees dan snel verder op de website of bel even voor antwoord op uw vragen of een afspraak!