Wat is er nu beter dan een heerlijke kop koffie op uw eigen locatie? De koffie op grote evenementen, congressen en festivals is vaak van een mindere kwaliteit. Bij Barista Company bieden wij koffie op locatie aan om dit te verbeteren. Nooit meer grote kannen met matige koffie maar koffie van Barista Company. Onze koffie wordt gemaakt door de beste barista’s. Zij zorgen ervoor dat u met een goed gevoel weggaat op het evenement door hun gastvrijheid.

Verschillende locaties voor koffie op locatie

Barista Company staat op verschillende locaties. U kan hierbij denken aan grote congressen, beurzen en festivals. Wij komen naar uw evenement toe met onze koffiekar en natuurlijk onze barista’s. Er wordt vaak gedacht dat het schenken van koffie veel tijd in beslag neemt. Dit resulteert in een lagere kwaliteit koffie. Bij Barista Company is dit niet het geval. Wij zorgen er allereerst voor dat het schenken van koffie op hoog tempo plaatsvindt. Daarnaast is de kwaliteit van de koffie voortreffelijk. De barista’s zijn er niet alleen om koffie te schenken maar zorgen ook voor een optimale beleving van de koffie.

Koffie op locatie kunt u ook regelen op festivals. Naast onze koffiekar hebben wij ook meerdere foodtrucks. We werken met verse producten zoals groenten en fruit. De bezoekers kunnen ook genieten van smoothies en slow juices. Barista Company weet altijd voor een heuse belevenis te zorgen.

Contact en boeken

De Barista Company vindt het belangrijk dat klanten voldoende informatie hebben over de koffie op locatie. Wij zijn dan ook altijd bereid om u te informeren. Als u een koffiebar wilt huren op uw evenement of interesse heeft in de catering van Barista Company, kunt u een offerte aanvragen. Deze offerte vindt u terug op onze website. Mocht u nog andere vragen hebben, zijn wij te bereiken op het volgende telefoonnummer: +31(0)294 – 23 08 08.