Hoe de tabletmenukaart de horeca gaat veranderen

De tabletmenukaart is de verandering voor de horeca met impact. Door de menukaart te tonen op een tablet gaat er een wereld van mogelijkheden open. Met de tabletmenukaart kun je veel meer passie, beleving en ervaring stoppen in een menukaart.

 

Hoe werkt een tabletmenukaart?

Eigenlijk heel simpel. De klant of gast krijgt in plaats van een papieren menukaart de tabletmenukaart aangereikt. Op deze tabletmenukaart kan de gast zelf lezen over wat een gerecht bijzonder maakt. Mooie afbeeldingen via de tabletmenukaart ondersteunen het verhaal dat u als eigenaar van de horecagelegenheid wilt vertellen. De gast kan zelfs een video bekijken over bijvoorbeeld hoe het gerecht wordt klaar gemaakt. Daarnaast kun je veel meer informatie kwijt zoals allergie informatie of de achtergrond of historie van een gerecht.

Een andere leuke toepassing zou kunnen zijn dat je een recept van een gerecht naar je toe kan mailen. Als horecaeigenaar heb je gelijk de e-mail gegevens van jouw gast te pakken en kun je jouw gast regelmatig een e-mail nieuwsbrief sturen met nieuwe gerechten op de kaart.

 

Wat zijn de kosten van een tabletmenukaart?

De prijzen van een tablet zijn de laatste paar jaren behoorlijk naar beneden gegaan. Daarnaast heb je een stukje software nodig die de tablet verandert in een tabletmenukaart.

Een van die leveranciers is StartersMenu. Dit bedrijf levert de software die noodzakelijk is om een tabletmenukaart te creëren. Daarnaast kunnen ze je ook verder helpen met het maximale rendement halen uit de tabletmenukaart. Bijvoorbeeld het inrichten van de e-mail marketing.

Bij StartersMenu kun je het software pakket afnemen in de vorm van een maandelijks abonnement. Bevalt de tabletmenukaart niet, dan kun je het abonnement zo weer opzeggen.

Houd er wel rekening mee dat StartersMenu niet de tablet zelf levert. Ongetwijfeld dat ze je er wel verder mee kunnen helpen.