Uit eten is altijd wel gezellig. Er wordt lekker voor je gekookt en met degenen met wie je bent, kan je fijn bijpraten of het een en ander bespreken. Heerlijk om te ontspannen en genieten van je moment samen. Of je nu gaat eten met familie, een gezellig avondje met vrienden of met collega’s om ergens op te proosten, in een restaurant kan je elkaar altijd goed treffen. Een pintje erbij en de gezelligheid is bijna compleet. Ja, bijna, want een restaurant moet natuurlijk ook wel gezellig zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een diner Delft. De horecagelegenheden in de stad Delft lenen zich er uitstekend voor om sfeervol uit eten te gaan. De gehele entourage van de stad maken dat je de rijke historie bijna letterlijk kan proeven.

 

Belgisch Bier Café Belvédère

Met een diner Delft heb je alsnog een enorme keuze uit het ruime aanbod van tentjes in de binnenstad. Een absolute topper is toch wel Belgisch Bier Café Belvédère. Bij dit gewoon goede en gezellig Belgische café kan je heerlijk eten. Het sfeervolle bruine café maken de omgeving compleet door met jouw gezellige gezelschap te komen eten.

 

De kaart

De kaart van Belgisch Bier Café Belvédère biedt verschillende uitgebreide keuzes uit voorgerechten met soep en salades, een hoofdgerecht variërend uit vlees, vis en vegetarisch. Uiteraard kan je de maaltijd afsluiten met een zoetige lekkernij in een dessert. Je kan bijvoorbeeld het diner Delft beginnen met een carpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes. Alle hoofdgerechten worden met friet geserveerd.

 

Reserveer

Uiteraard is een diner Delft niet af zonder een echt Belgisch biertje, waarvoor je een keuze kunt maken uit meer dan tachtig verschillende pintjes. Loopt het water jou nu al in de mond? Reserveer dan direct jouw tafeltje bij Belgisch Bier Café Belvédère om verzekerd te zijn van een plaatsje voor een diner Delft.